Працюємо під час ВС

Холодильні компресора

.
+380 66 551 XX XX +380 66 551 8546
Запоріжжя
Продавець: Фаер фрост
Холодильні компресора
Компанія ТОВ "Фаэр Фрост" поставляє на український ринок холодильні компресори провідних світових виробників, предназначеных для використання в промислових холодильних установках і системах кондиціонування. У постійному продажі або під замовлення устаткування наступних типів і виробників:
Frascold - напівгерметичні поршневі (одно- і двоступінчаті) і гвинтові компресори, виробництва Італія, можуть експлуатуватися в широкому діапазоні робочих умов. Висока якість і точність виготовлення вузлів компресорних агрегатів забезпечує ним тривалий термін служби. Напівгерметичні поршневі компресори Frascold призначені для роботи при низьких, середніх і високих температурах кипіння хладону.
Bitzer - напівгерметичні поршневі (одно- і двоступінчаті) і гвинтові компресори, виробництва Германію, найсучасніші напівгерметичні компресори, що мають єдину технічну концепцію, охоплюють усю сферу застосування, працюючи як на традиційних, так і на хлор-несодержащих HFC холодагентах. Сама остання розробка - це "Октагон-серія" компресорів, які характеризуються компактністю, малим необхідним місцем для установки, універсальним застосуванням, мінімальною споживаною потужністю і особливо малою шумністю і відсутністю вібрації.
Copeland - напівгерметичні поршневі (одно і двоступінчаті) і герметичні спіральні, виробництва Германію, призначені для экспплуатации в среднетемпературных і низькотемпературних режимах з кращими в галузі показниками ефективності. Особливо відповідним устаткуванням для багатовипарних холодильних систем, що вимагають регулювання холодопроизводительности, являються моделі компресорів ZBD для середніх температур кипіння і ZFD з уприскуванням пари для низьких температур кипіння. Цифровий компресор забезпечує плавне регулювання продуктивності в діапазоні від 10 до 100ри допомоги простої механічної системи і гарантує точний контроль тиску кипіння і температури при будь-якому навантаженні.
Danfoss -поршневі і спіральні герметичні малої і середньою холодопроизводительности, призначені для використання в торговому і складському холодильному устаткуванні (вітрини, шафи, охолоджувані прилавки, камери і так далі) і мають компактні габаритні розміри, а також в установках великої потужності, працюючих на базі багатокомпресорних агрегатів.
Технічні характеристики
Артикул29695
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.03.2024
Ідентифікатор: 29695
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Фаер фрост

Працюємо під час ВС
Хомуты для труб
1 грн
Працюємо під час ВС
Шпилька ОЦ. М8 L2000ММ
25 грн
Працюємо під час ВС
Мідні труби
40 грн
Дивитись весь прайс-лист компанії Фаер фрост - 10 позицій
Теплоізоляція