Акцію завершено
Професійний монтаж теплових насосів. Літня акція!
Барракуда
Будинок 200 кв м. Економічна система опалення, на геотермальному інверторному тепловому насосі NIBE (Швеція) 10 кВт, з 3 геотермальними свердловинами по 75 м. Тепловий насос забезпечує економічне опалення будинку, нагрів басейну, приготування гарячої води в 200 л ефективному бойлері. Влітку, тепловий насос забезпечує охолодження будинку холодними стелями. Система опалення контролюється і управляється через інтернет. Система споживає електроенергії, в 5 разів менше, в порівнянні з електрокотлом

Професійний монтаж теплових насосів. Літня акція!

Акція на професійний монтаж найефективніших систем опалення - систем опалення на теплових насосах:

- систем опалення на геотермальних теплових насосах, з постійно високим коефіцієнтом перетворення, як взимку так і влітку (COP 4-5). Ми встановлюємо кращі геотермальні теплові насоси з найвищими коефіцієнтами перетворення, які забезпечать максимальний ефект саме у Вашому випадку: NIBE (Швеція), Ochsner (Австрія), VIESSMANN, VAILLANT (Німеччина).

- монтаж високоефективних систем опалення на повітряних теплових насосах, які забезпечують компроміс, високого коефіцієнта перетворення, в основний температурній зоні нашого регіону, і більш демократичною вартістю. Середньорічний COP 3-3.5 Виробляємо монтаж гібридних повітряних теплових насосів нового покоління BUDERUS (Німеччина). Встановлюємо кращі зразки повітряних теплових насосів, виробництва NIBE (Швеція), MITSUBISHI ZUBADAN, HITACHI (Японія), Ochsner (Австрія), MYCOND (Великобританія).

Кращий час для монтажу теплового насоса. В рамках акції до 31.08.2018 знижені ціни на бурові й монтажні роботи, збільшені знижки на всі групи обладнання, розрахунок технологічного проекту - безкоштовно. Надається робоча, налаштована система опалення з сервісним, гарантійним і післягарантійним обслуговуванням. Все від проектування, монтажу, налагодження, сервісу й експлуатаційного супроводу - з одних рук, що гарантує надійну роботу системи на довгі роки.
Досвід роботи з 1996 року, понад 40 встановлених геотермальних теплових насосів різної потужності, включаючи каскадні системи з декількох теплових насосів. Запрошуємо оглянути чинні системи опалення на теплових насосах різної потужності.
Акція діє на території України. Детальніше, на сайті компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 155 XX XX +380 63 155 8881
Моб.:
+380 63 155 XX XX +380 67 799 5377
Терміни проведення акції №8615: 09 липня — 31 серпня 2018
Теплоізоляція