Знижка 15% акцію завершено
Знижка 15% на димарі для котлів, печей і камінів
Димо-Версія

Знижка 15% на димарі для котлів, печей і камінів

До 1 жовтня 2015 року діє знижка 15% на оригінальні димарі для твердопаливних і газових котлів, печей, камінів від ТМ ДНІПРО-КАМІН.

Сендвіч димоходи (двоконтурні) є оптимальним рішенням у тих випадках, коли необхідно розмістити димар відкрито, всередині або зовні будинку. Вони являють собою дві металеві труби різного діаметру, вкладені одна в іншу. У проміжку між ними розташовується шар негорючого утеплювача, який не дає нагріватися зовнішній поверхні димоходу.

Сендвіч труби виготовляються з матеріалів, стійких до кислот і не схильних до корозії:

- Високолегована нержавіюча сталь - ідеальний матеріал для виготовлення вогнетривких і хімічно стійких димоходів. Якісна нержавійка розрахована на тривалий вплив температури в 850°С, короткочасний - до 1200°С. Для виготовлення двоконтурних труб використовують сталь товщиною 0,5-1 мм. Для внутрішнього контуру беруть лист товщиною не менше 0,7 мм. Зовнішня оболонка може бути виготовлена ​​з більш тонкої сталі;
- Емальовані труби з чорного металу - трохи менш термостійкий варіант. Емаль розрахована на експлуатацію при температурі до 500°С і короткочасний прогрів до 750°С, не боїться кислот. Цього достатньо для опалювальних котлів та нагрівальних колонок. Емальовані труби підходять також для печей і камінів, що експлуатуються в нормальному режимі;
- Комбіновані сендвіч труби. Внутрішня труба виготовляється з більш дорогої нержавіючої сталі, зовнішня - з емальованого або оцинкованого металу.
В якості внутрішнього утеплювача використовується базальтова або керамічна вата. Перша не змінює своїх властивостей при нагріванні до 600°С, друга - 1000°С.

Властивості димохідних сендвіч труб
• Сендвіч труба для димоходу, виготовлена ​​з якісної сталі, термостійка, кислотостійка, довговічна.
• Гладка внутрішня поверхня сприяє хорошій тязі, сажа осідає в значно меншій кількості, ніж усередині цегляної труби.
• Двоконтурні труби компактні, проходи через перекриття і дах не являють складності.
• При впливі високої температури внутрішня труба сендвіча розширюється, досить значно. Конструкція подвійної труби дозволяє внутрішньому і зовнішньому контурам працювати окремо, зміщуватися відносно один одного.
• Двоконтурні труби мають невелику вагу, не вимагають пристрою опор, фундаментів, можуть кріпитися до стін і перекриттів. Труби можна встановлювати безпосередньо на прилади опалення, розташовувати вільно всередині і зовні будівлі.
• Зовнішня поверхня сендвіча навіть при інтенсивній експлуатації теплогенеруючого приладу залишається всього лише теплою, запобігаючи можливість опіку при дотику.
• Завдяки невисокій температурі зовнішньої оболонки двоконтурні димоходи пожежобезпечні. Це забезпечує їм надзвичайну популярність при будівництві дерев'яних будинків.
• Гарна теплоізоляція дозволяє розміщувати димоходи зовні будинків без погіршення тяги.
• Як правило, сендвіч труби мають круглий перетин. Внутрішні діаметри можуть бути різними. Для опалювальних котлів потужністю до 40 Квт - це 130-200 мм, для печей і камінів - 200-280 мм. Товщина утеплювача варіюється від 30 до 80 мм, в окремих випадках і більше. Чим він товще, тим нижче температура зовнішньої труби. Для монтажу димаря зовні будівлі слід застосовувати добре утеплену трубу.
• Номенклатура елементів сендвіч труб дозволяє вирішувати будь-які завдання при монтажі. Це прямі ділянки різного діаметру (довжини 0,25; 0,5 і 1 м), повороти, стартові і кінцеві елементи, ковпаки, деталі кріплення, проходів через дах та перекриття.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 97 500 XX XX +380 97 500 4111
Моб.:
+380 97 500 XX XX +380 99 299 4555
Терміни проведення акції №7383: 01 вересня — 01 жовтня 2015
Теплоізоляція