Знижка 5% акцію завершено
Гарні знижки на інфрачервоний тепла підлога
ІнтексТрейд
комплект теплого пола под плитку.

Гарні знижки на інфрачервоний тепла підлога

Склад комплекту теплої підлоги GTmat
1. Карбоновий мат в рулоні
2. Сполучні дроти ВВГ
3. Комплект з'єднувальний
4. Комплект кінцевий
5. Гофрированная трубка з металевим зондом
6. Паспорт вироби: інструкція з монтажу та гарантійний талон

GTmat - стрижневий інфрачервоний тепла підлога, який на даний момент є самим енергоефективною системою, яка дозволить заощадити електроенергію до 60%.
Його вибирають споживачів за поєднання надійності, практичності, комфортності та простоти монтажу. GTmat - є найбільш легким варіантом укладання теплої підлоги в плитковий клей або тонку стяжку. Ідеально підходить для монтажу під плитку або ж керамограніт.
Використання системи інфрачервоного теплої підлоги дозволяє виконувати обігрів так, щоб тепле повітря не накопичувався під стелею. Прогрівається все приміщення рівномірно з максимальною інтенсивністю внизу. При такому обігріві ноги завжди знаходяться в теплі., А інфрачервоні хвилі створюють сприятливий мікроклімат навіть у приміщеннях з великою площею скління або з високими стелями. Інфрачервоний обігрів забезпечує рівномірний прогрів приміщення, не викликаючи внутрішніх протягів. Крім того, приміщення не перегрівається і оптимізується за компонентом вологості. Для алергіків важливо, що в приміщенні, де встановлений плівковий ІК підлогу, нейтралізується статичну електрику.
Чому все ж краще всього встановлювати інфрачервоні підлоги під плитку? Справа в тому, що плитка або керамограніт мають гарну теплопровідність. Теплий інфрачервоний підлогу під плитку поширює тепло по всьому приміщенню. Інфрачервоний підлога під плитку GTmat - це ефективне і вигідне рішення обігріву приміщення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Моб.:
Показати телефон+38(09901527745,(097)0074466
Терміни проведення акції №7345: 06—14 серпня 2015
Aquatherm Kyiv 2024