Акцію завершено
Акція на розрахунок опалення
Василець Максим Олексійович
Представляем пакет программ, которые помогают в проектировании инженерного оборудования в Системе KAN-therm. Фирма KAN предлагает следующие программы: KAN OZC – вспомогательная программа для расчета теплопотерь помещений и всего здания. KAN co-Graf - графическая вспомогательная программа для проектирования и регулирования систем отопления. KAN H2O- графическая вспомогательная программа для проектирования систем холодного и горячего водоснабжения, а также циркуляции.

Акція на розрахунок опалення

Одним з ключових етапів впровадження системи автономного опалення на будь-якому об'єкті розрахунок. Саме від того, наскільки якісно і професійно буде виконаний розрахунок системи опалення, значною мірою залежить її ефективність, безпеку і функціональність, а також економічні показники її експлуатації. Саме на підставі розрахунку, вибирається кількість і тип опалення!
Предусматріваеться вибір конкретних опалювальних приладів, з урахуванням кількості, потужності, і необхідного температурного режиму в приміщенні. Також для забезпечення контролю за температурним режимом необхідно виголені кількість і модель терморегуляторів.

Завершальним етапом є монтажні роботи. У разі самостійного монтажу системи опалення необхідно дотримуватися монтажних інструкцій. Важливо забезпечити рівномірне правильне розміщення обігрівачів забезпечує рівномірний прогрів і хороше теплопередачу а помилки в розрахунках можуть істотно погіршити функціональні характеристики і якість роботи системи опалення.

Тільки якісний, професійний розрахунок системи опалення гарантує її високу ефективність, економічну доцільність і забезпечує невиправдані фінансові витрати на стадії експлуатації. Нашою компанією при виконанні замовлень на впровадження опалювальних систем розрахунок опалення виконується безкоштовно. необхідно
Ми гарантуємо грамотне і професійне вирішення будь-якої задачі, що дозволить забезпечити якісно індивідуальне опалення для наших замовників.
Бесплатный расчет при условии покупку наших материалов!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Моб.:
Показати телефон+380 97 011 3000
Терміни проведення акції №7179: 29 квітня — 29 червня 2015
Теплоізоляція