Керамічний димохід PLEWA UNI FE

Немає в наявності
Продавець: Країна Димарів
Керамічний димохід PLEWA UNI FE
Димохід для лазні, димар для каміна являє собою шамотну теплоизолированную трубу, стійку до перегріву від згоряння сажі. Призначена для відводу розігрітих газів в результаті горіння вугілля, брикетів, дерева. Димохідна система PLEWA UNI FE корозіонноустойчіва, повністю ізольована керамічна труба розрахована на робочу температуру близько 400 градусів Цельсія.

Між керамічної шамотної трубою і порожнистими керамзитобетонні блоки покладений мінеральний утеплювач, що підвищує пожежобезпечність. Крім термоустойчивости керамічної труби можна відзначити і кислототривкість, тк в продуктах горіння міститься ряд кіслот.Сістема цього димоходу гарантує значний експлуатаційний термін використання щодо димоходів з нержавіючої сталі, а також димоходів коаксіальних і димоходів без внутрішнього покриття глазур'ю. Простота конструкції дозволяє встановлювати димар для лазні та сауни, димар для каміна (відкритого або закритого), димар для твердопаливних котлів.

Виходячи із загального дизайну будинку підбирається облицювальний матеріал, це може бути як облицювальну цеглу або плитка, так і клінкерну цеглу. Високо виступаючі димоходи можуть бути додатково закріплені за допомогою нержавіючих стрижнів на різьбі, які проходять через отвори в керамзитобетонних блоках.
Технічні характеристики
Артикул91343
Умови постачання
Доставкабез доставки
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 01.08.2017
Додано: 01.08.2017
Ідентифікатор: 91343
Aquatherm Kyiv 2024