Фільтр пом'якшувач води FU-1035-Cab

Немає в наявності
Продавець: Watersoft
Фільтр пом'якшувач води FU-1035-Cab
Фільтр-пом'якшувач води FU-1035-Cab - це автоматизована система водоочистки, призначена для видалення з води солей жорсткості (до 15 мг-екв / л).

Система пом'якшення води FU-1035-Cab розрахована для великих квартир із середнім водоспоживанням і постійною кількістю проживаючих до 4-5 чоловік.

Система очищення води FU-1035-Cab є фільтром (балон) з матеріалом, що фільтрує Dowex, виготовлений з стійкого до корозії високоміцного пластика, поміщений в спеціальний сольовий бак типу "кабінет" з встановленим на ньому автоматичним керуючий клапаном в-тва Clack Corp. (США).

Автоматичний керуючий клапан часто ще називають "мізками" системи. Адже це саме він відповідає за всі процеси очищення води, відновлення властивостей фільтруючого завантаження і завдяки йому система працює повністю автономно, виключаючи вплив "людського фактора". Клапан керування укомплектований вбудованим лічильником води і забезпечує автоматичну регенерацію (промивання) системи по заданій циклограмме.

Регенерація - відновлення робочих властивостей фільтруючого матеріалу, здійснюється в автоматичному режимі з використанням спресованої в таблетки (таблетованої) солі і води. Розчин солі пропускається через фільтруючий матеріал, а вилучені забруднення змиваються в каналізацію. Періодичність регенерації визначається фильтроцикла (об'ємом очищеної води), який розраховується програмою контролера виходячи з хіміко-фізичних показників води при налагодженні системи.

В якості фільтруючого завантаження використовується катионитового іонообмінна смола Dowex виробництва американської компанії DOW Chemical, що відрізняється надійністю в експлуатації. У міру накопичення в шарі завантаження солей жорсткості здійснюється її регенерація (промивка). Регенерація завантаження DOWEX здійснюється із застосуванням таблетованій солі.

Обслуговування системи пом'якшення води FU-1035-Cab полягає в періодичному поповненні таблетованій солі в баку Солерозчинники, а також перевірці і корекції установок поточного часу при тривалих перебоях електроживлення.

Для ефективної роботи завантаження Dowex необхідно дотримуватися наступних умов експлуатації:
 - Нафтопродукти - відсутність
 - Сірководень і сульфіди - відсутність
 - Вільний хлор не більше 1 мг / л
 - Загальний солевміст не більше 1000 мг / л
 - Максимальна окислюваність води 5 мгО2 / л
 - Максимальний вміст завислих речовин не більше 5 мг / л
 - Максимальний вміст заліза у воді не більше 0,3 мг / л
 - Максимальна жорсткість оброблюваної води не більше 15 мг-екв / л

Основні переваги системи пом'якшення води FU-1035-Cab:
 - Висока ефективність очищення води від солей жорсткості (солей кальцію і магнію)
 - висока продуктивність
 - Низькі експлуатаційні витрати за рахунок високої ефективності регенерації, що забезпечує економну витрату солі
 - Тривалий термін служби фільтруючого завантаження - до 7 років
 - Багатофункціональний керуючий клапан виробництва США забезпечує автоматичну роботу системи очищення води і визначає частоту регенерації в залежності від об'єму споживаної води, зручного для користувача часу доби і пікових навантажень
компактність системи - фільтр з фільтруючим матеріалом поміщений в спеціальний сольовий бак типу "кабінет".

Доставка по містам України здійснюється будь-яким з наведених нижче способів, для того щоб максимально задовольнити потреби кожного клієнта:
 - Нова Пошта
 - Інтайм
 - Міст Експрес.
Технічні характеристики
Артикул87103
Артикул компаніїFU-1035-Cab
БрендЕкософт
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.12.2016
Додано: 17.12.2016
Ідентифікатор: 87103
Теплоізоляція