Системи зворотнього осмосу для виробництва

Немає в наявності
Продавець: ТЗОВ "ЗІКО"
Системи зворотнього осмосу для виробництва
Установки зворотного осмосу призначені для демінералізації води на виробництвах фармацевтичної, харчової, електронної промисловості, в енергетиці тощо. Промислові установки зворотного осмосу володіють високою продуктивністю і ефективністю очищення та демінералізації води.
Система являє собою компактний функціонально закінчений модуль. Процес демінералізації здійснюється на зворотньоосмотичних мембранних елементах Filmtec виробництва компанії DOW Chemical (США).
У робочому режимі в мембранному модулі системи відбувається поділ води на два потоки: демінералізовану воду - перміат і воду з підвищеним солевмістом - концентрат. Частина концентрату під час роботи модуля скидається в каналізацію, а частина направляється на вхід насоса високого тиску, здійснюючи так званий рецикл концентрату. Система має регульовану лінію рецикла, що дозволяє контролювати і регулювати обсяг скидання концентрату.
Демінералізована вода (перміат) надходить до ємності, в якій монтується поплавковий вимикач, що відключає систему при досягненні максимального рівня.
Автоматика системи забезпечує електричні захист насоса від сухого ходу, захист мембран від високого тиску, забезпечує включення і відключення системи за рівнем в ємності для перміату, виконує автоматично гідравлічну промивку мембран.
Періодично мембрана зворотньоосмотичного модуля потребує хімічної промивки.
Технічні характеристики
Артикул86516
БрендЕкософт
Оновлення: 03.10.2016
Додано: 03.10.2016
Ідентифікатор: 86516
Aquatherm Kyiv 2024