Системи КОМПЛЕКСНОЇ очистки ВОДИ - ECOMIX

Немає в наявності
Продавець: ТЗОВ "ЗІКО"
Системи КОМПЛЕКСНОЇ очистки ВОДИ - ECOMIX
Системи КОМПЛЕКСНОЇ очистки ВОДИ - ECOMIX
Системи комплексної очистки води — це ідеальне рішення для очищення води з високим вмістом солей жорсткості, заліза, марганцю, амонію і органічних сполук за один етап. Система являє собою колонну, виготовлену зі стійкої до корозії високоміцного пластика, з встановленим на ньому автоматичним керуючий клапаном підприємства Clack Corp. (США).
У комплект поставки входить сольовий бак для здійсненння процесу регенерації.
Використовуваний матеріал: ECOMIX - суміш п'яти іонообмінних і сорбційних матеріалів природного і синтетичного походження, що розрізняються механізмами сорбційної та фільтруючої дії, відносною щільністю і гранулометричним складом.
При виготовленні компоненти фільтруючого матеріалу ECOMIX ретельно перемішуються в заданих рецептурою кількостях, а при експлуатації (після першої регенерації) вони розшаровуються, причому послідовність утворення шарів забезпечує максимально ефективне видалення з води усіх вище вказаних домішок.
Залежно від складу вихідної води і вимог до очищеної води розрізняється декілька видів ECOMIX, які мають різну природу і співвідношенням компонентів, що входять до складу фільтруючого матеріалу.
Технічні характеристики
Артикул86514
БрендЕкософт
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 03.10.2016
Додано: 03.10.2016
Ідентифікатор: 86514
Aquatherm Kyiv 2024