Реагенти для хімводопідготовки

Немає в наявності
Реагенти для хімводопідготовки
• Переваги використання композиції ЛВХ 1.1В:
- різко знижує швидкість корозії обладнання
- перешкоджає випаданню відкладень на поверхнях теплообміну
- видаляє наявні відкладення
- не потрібно пом'якшення води
- перешкоджає зашламовуванню і замулюванню водяного тракту
- сумісна з будь-якими іншими способами обробки
- ефективна в невеликих кількостях
- застосовна в умовах високих теплонапружень
- покращує умови теплопередачі
- повністю біорозкладна.

Даний засіб рекомендується для застосування переважно в закритих водооборотних системах і для обробки живильної води для котлового обладнання.
Вода містить в своєму складі солі жорсткості, залізо, завислі речовини та гідрокарбонат-іони.
При нагріванні води, що містить ці компоненти, відбувається виділення вуглекислоти, що приводить до корозії, особливо при наявності розчиненого кисню, випадання карбонату і сульфату кальцію, силікату магнію, оксидів заліза, доломіту і деяких інших речовин. Також до складу накипу можуть включатися зважені речовини, що містяться у воді. Крім накипу може утворюватися шлам, що осідає в застійних зонах.

Присутність засобу «ЛВХ-1.1В» запобігає корозії обладнання, випадання накипу на теплопередающих поверхнях і сприяє підтримці солей жорсткості і сполук заліза в розчиненій або колоїдно-дисперсній формі. Також, при відповідних концентраціях засобу, відбувається розмивання раніше сформованих відкладень.

Принцип захисту від корозії полягає в утворенні найтоншої захисної плівки на анодних, катодних і нейтральних ділянках поверхні. Дана плівка надійно захищає поверхню від хімічної, електрохімічної і кисневої корозії, не перешкоджаючи теплообміну.

Лужний варіант композиції для котлів-парогенераторів також нейтралізує надлишкову вуглекислоту в котельній воді, а летючі компоненти надійно захищають від корозії пароконденсатний тракт.
Ще однією перевагою реагенту є те, що він може використовуватися для консервації котлів на термін до одного року - всі робочі поверхні будуть покриті акрилатно-фосфонатною плівкою.

Розконсервація котлів, оброблених нашими реагентами, не проводиться - пуск здійснюється в штатному режимі - захисна плівка акрилатів розчиниться протягом першої години роботи, плівка з фосфонатів буде триматися досить довго, пригнічуючи корозію приблизно протягом 2-3 тижнів після пуску.

• Дозування засобу «ЛВХ-1.1В»:
Кількість засобу, що дозується на кожен 1м3 підживлювальної або циркуляційної (для малих теплових систем) води визначається індивідуально, залежно від властивостей води і умов експлуатації. В середньому, в залежності від властивостей води, витрата становить 30-50м на 1 м3 гідравлічного обсягу системи при заповненні і 5-30г на 1 м3 підживлювальної води протягом експлуатаційного періоду.

• Поводження з засобом «ЛВХ-1.1В»:
Робота з засобом «ЛВХ-1.1В» не вимагає спеціальних заходів безпеки. Слід уникати потрапляння композиції на шкіру, в очі і всередину організму.
При попаданні на шкіру або в очі композицію необхідно змити великою кількістю води.
Технічні характеристики
Артикул85931
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 30.01.2023
Додано: 03.06.2016
Ідентифікатор: 85931
Aquatherm Kyiv 2024