Хімія для басейну AquaDOCTOR™

Немає в наявності
Продавець: Аквашок
Хімія для басейну AquaDOCTOR™
Хімія для басейну AquaDOCTOR™.
Один з кращих і надійних препаратів, які використовуються для басейнів, це AquaDoctor. Він містить спеціальні речовини, які при розчиненні у воді утворюють хлор. Цей хлор дуже активний, використовується для дезінфекції та знезараження води. Залежно від рівня забруднення води і кількості людей, що купаються, застосування препарату може відрізнятися. Але в будь-якому випадку потрібно спочатку привести кислотно-лужний баланс води до нейтрального рівня (рН=7,0-7,4).

Є весь асортимент хімії для басейну AquaDoctor.

1) AquaDoctor pH- (Minus) – засіб, що знижує кислотність води

Якщо вода в басейні характеризується надмірно завищеним рівнем рН, ефективність більшості застосовуваних дезінфікуючих і коагулирующих коштів буде знижена. Більш того, високий рН часто стає причиною подразнення слизової оболонки людини, виникнення неприємного запаху у води і прискореного утворення нальоту. Для приведення показника рН до своєї нормі (7.2-7.6) найефективніше застосовувати AquaDoctor pH- (Minus).

2) AquaDoctor pH+ (Plus) – засіб, що підвищують кислотність води

Водневий показник рН показує активність іонів водню, кількісно висловлюючи лужність і кислотність. На прикладі басейнів, від показника рн безпосередньо залежить ефективність більшості хімзасоби, що застосовуються для обробки води. Знижений рівень рН породжує великі проблеми в басейні – хлорвмісні препарати стають малоефективними і шкідливими для оздоблювальних матеріалів і самої людини, вода починає мати неприємний запах, погіршується коагуляція. Щоб привести pH до своєї нормі рекомендується використовувати AquaDoctor pH+ (Plus).

3) AquaDoctor C60-T – препарат для ударної очищення басейну

Самим ефективним і доступним способом дезінфекції води є як і раніше обробка хлором. Для первинної обробки води або в разі сильного забруднення басейну прийнято використовувати так звані ударні (шокові) препарати. Сертифіковане швидкорозчинне засіб AquaDoctor C60/C60-T призначене для шокової (первинної) і регулярної дезинфекції басейну. Препарат чинить руйнівний вплив на грибок, знищує бактерії, віруси і мікроби.

4) AquaDoctor MC-T – препарат для регулярної обробки води в басейні

Повільнорозчинний AquaDoctor MC-T розрахований на регулярне застосування в басейнах. Головною особливістю препарату є його універсальність, він виконує як дезинфікуючий, так і коагулирующую функцію одночасно. Завдяки комбінованому складу, цей препарат деструктивно впливає на віруси, мікроби і бактерії у воді, пригнічує поширення грибків і водоростей, осаджує будь-які, навіть найдрібніші частинки, що забруднюють воду.

5) AquaDoctor З-90Т – засіб для регулярної дезинфекції води

Повільно розчинний сильнодіючий органічний препарат AquaDoctor З-90Т розрахований на постійну та ефективну очистку води. Склад препарату спрямований на повне руйнування клітинної структури різноманітних забруднюючих речовин і мікроорганізмів (вірусів, бактерій, грибків). Такий препарат здатний зробити воду в басейні прозорою і чистою на тривалий термін.

6) AquaDoctor AC – засіб проти водоростей і грибка в басейні

У відкритому басейні тепла вода є ідеальним середовищем для поширення водоростей і грибкових утворень. Хлорвмісні дезінфікуючі препарати не можуть повноцінно перешкоджати розростання колоній водоростей – з цим завданням відмінно справляється альгіцид AquaDoctor AC.

7) AquaDoctor Superflock – засіб проти каламутної води

Часто буває так, що фільтраційна система і які використовуються хімічні препарати не в змозі забезпечити басейну прозорість. Причиною цього є найдрібніші частинки, плаваючі в товщі води. Відмінним рішенням проблеми каламутної води в басейні служить флокулянт AquaDoctor Superflock.Це умереннорастворимое коагулюючу засіб здатне зв'язувати навіть найдрібніші забруднюючі частинки, обтяжуючи їх і осаджуючи в осад.
Технічні характеристики
Артикул85208
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 18.04.2017
Додано: 07.03.2016
Ідентифікатор: 85208
Aquatherm Kyiv 2024