SL - 204 NEW система триступеневий очистки ВОДИ З краник на МИЙКУ (BIO SYSTEM)

Немає в наявності
Продавець: 3 метра
SL - 204 NEW система триступеневий очистки ВОДИ З краник на МИЙКУ (BIO SYSTEM)
Системи очищення води SL - 204, SL - 404 - продуктивна і ефективна система для домашнього використання - сучасне і економічне рішення для очищення питної води без зміни мінерального складу. Ефективно видаляє з води всі основні види забруднень. Система з новою колбою.

ТЕХНІЧНІ характеристики

макс. температура води: 40 ° С
габарити, В * Ш * Г: 44 * 25 * 10 см
макс. тиск: 6 атм
ресурс картриджів: 4000 літрів
швидкість фільтрації: 300 л / год.

Ступени очистки
Поліпропіленовий картридж РР10 (10мікрон) очищає воду від неорганічних речовин: піску, іржі, мулу, осаду і іншого.
SL-204: картридж з гранульованим активованим вугіллям UDF10 - видаляє органічні і хлорорганічні сполуки, пестициди, інсектициди, солі важких металів, покращує органолептичні властивості води - видаляє неприємний запах і присмак. SL-404: картридж з іонообмінної смолою GAC10R - знижує вміст солей кальцію і магнію у воді, тобто зменшує жорсткість.
Картридж і пресованого вугілля СТО10 (10 мікрон) забезпечує повторну поліпшену очищення від хлору і органічних сполук.
Пост-фільтр з гранульованим активованим вугіллям з добавкою срібла надає воді приємний смак і запах.
КОМПЛЕКТАЦІЯ
Фільтр в зборі - 1 шт.

кульовий кран для підключення - 1 шт.
водорозбірні крани (латунь) - 1 шт.
ключ монтажний - 1 шт.
сполучна трубка - 1 шт.
інструкція з експлуатації - 1 шт.

монтаж:

- Система з'єднань " quick fittings "

- Простота заміни картриджа

системи ОЧИЩЕННЯ ВОДИ

Системи очищення води торгової марки « BIO + SYSTEMS » - це високотехнологічне і наукомістких обладнання, яке виробляється в Сінгапурі - одному з визнаних лідерів світової промисловості.
Наявність величезної кількості виробничих потужностей і відсутність власних ресурсів питної води, стало основною причиною для застосування максимальних зусиль інженерів і вчених даної держави з метою розробки і виробництва якісних та ефективних систем очищення води методом зворотного осмосу і ультрафільтрації.

Саме тому, продукція ТМ « BIO + SYSTEMS », виготовлена ​​з якісних і безпечних матеріалів, є втіленням багаторічних наукових досліджень і досвіду висококваліфікованих фахівців
Особлива увага приділяється системі контролю якості матеріалів і збірки, безперервного вдосконалення конструкцій фільтрів і розширення модельного ряду.

Електронні компоненти пристроїв системи відрізняються надійністю роботи і тривалим періодом експлуатації.

Вибираючи системи водоочищення ТМ « BIO + SYSTEMS », Ви забезпечуєте себе і своїх близьких якісною питною водою, яка не містить хімічних і мікробіологічних речовин, домішок.
Принцип ДІЇ

Ключовим елементом в системі очищення води є тонкоплівкових мембрана, яка ділить потік води, що поступає на абсолютно чисту воду і концентровані домішки, які переміщуються в дренаж. Всі системи очищення води ТМ « BIO + SYSTEMS » оснащені мембраною провідного світового виробника - торгової марки « Filmtec », яка проводиться в США (ISO 9000).
ЕФЕКТИВНІСТЬ

Очищення води від розчинених забруднювачів в фільтрах для зворотного осмосу відбувається на молекулярному рівні, чим пояснюється ефективність роботи систем ТМ « BIO + SYSTEMS », які видаляють до 99 % шкідливих речовин і домішок, що містяться у воді. Повністю видаляють активний і залишковий хлор, інші хлорорганічні сполуки, бактерії і віруси, пестициди і гербіциди, нафтопродукти, неприємний запах і присмак, летючі органічні речовини (бензол, тетрахлорид вуглецю, атрацін), радіонукліди, солі важких металів.
Якість ОЧИЩЕНОЇ ВОДИ

Вода, очищена системами ТМ « BIO + SYSTEMS » сприяє екстракції корисних речовин і поліпшенню органолептичних якостей готується продуктів, страв і напоїв.

ПРАКТИЧНІСТЬ

Важливою перевагою систем очищення води ТМ « BIO + SYSTEMS » є наявність мережі сервісних центрів і доступність змінних картриджів і комплектуючих для всіх моделей.
Технічні характеристики
Артикул81550
Артикул компаніїSL-204 NEW
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.02.2016
Додано: 04.02.2016
Ідентифікатор: 81550

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024