Оголовок для скважини

Немає в наявності
Продавець: Кисіль
Оголовок для скважини
Необхідність встановлення оголовка на побутову свердловину не вимагає доказів. Найекономніші і «розумні» будуть завжди пити воду з верхніх шарів землі з домішками розкладаючихся тварин (жаб, мишей, щурів і т. д.).
Купивши хороший оголовок, Ви вирішите основне питання життєздатності Вашої свердловини.
Як купити хороший оголовок з запропонованих?
Як не заплатити гроші за товар, який не задовольняє всім вимогам, що пред'являються до оголовку, особливо сьогодні, коли все так дорого і дуже хочеться заощадити? Хотілося б порадити, господареві уважно поставитися до цього питання, тому що хороша вода потрібна щодня.
Говорити, що всі оголовки фірм виробників гірше пропонованого нами не хочу. Часто вони зовсім не погані, багато з них добре виконують якусь функцію, дуже багато в гарній упаковці і добротно зроблені, АЛЕ!
Вам потрібна одна функція, функція всебічного захисту, і ні на що інше Ви не звертайте уваги, Вам потрібна захист Вашої води.
З фотографії видно, що оголовок виготовляється з полімерних матеріалів з використанням ущільнювального кільця, яке забезпечує гідроізоляцію навіть через 10 років.
Для кожного діаметру обсадної труби 90, 110, 125, 140, 160 мм свій оголовок. Можливо виготовлення за індивідуальним замовленням. Ми випускаємо їх більше 5-ти років, це особиста розробка.
Завжди намагаємося пам'ятати, що необхідність виконання своїх завдань це головне. Наш оголовок позбавлений всіх бутафорських пристосувань, які привертають увагу, але абсолютно марні в роботі.
Впевнені, що серед пропозицій за схемою «ціна – якість», наш оголовок найкраща пропозиція на ринку.
Звертайтеся. Завжди раді допомогти вирішити Вашу проблему.
Технічні характеристики
Артикул62946
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 25.04.2016
Додано: 10.06.2015
Ідентифікатор: 62946
Aquatherm Kyiv 2024