Самонесучий ізольований провід, СІП, СИП, AsXSn, САПт. Кабель СИП

Немає в наявності
Продавець: Ізотерм
Самонесучий ізольований провід, СІП, СИП, AsXSn, САПт. Кабель СИП
ПОВІТРЯНА ЛІНІЯ ЕЛЕКТРОПЕРЕCИЛАННЯ напругою до 1 кВ з самоутримними ізольованими ПРОВОДАМИ (ПЛІ) – пристрій, призначений для передавання та розподілу електричної енергії до споживачів по самоутримних ізольованих проводах, розташованих на відкритому повітрі та закріплених за допомогою спеціальної лінійної арматури до опор, стін будівель та споруд. Самоутримний ізольований провід (СІП) – система скручених в джгут проводів (фазні, нульовий і додаткові), ізольованих зшитим світлостабілізованим поліетиленом або аналогічною полімерною ізоляцією, що не потребує спеціального утримного троса.

Ізоляція жил СІП повинна виготовлятися з матеріалу, стійкого до впливу зовнішнього середовища та відповідати вимогам непоширення горіння.

СІП-4 – провід самонесучий ізольований, з алюмінієвими основними (фазними) струмопровідними жилами з ізоляцією із світлостабілізованого термопластичного поліетилену без окремої несучої жили.
СІПн-4 – провід самонесучий ізольований без несучого елементу, з алюмінієвими струмопровідними жилами січенням 16-120 мм з ізоляцією із світлостабілізованої полімерної композиції, не розповсюджуючої горіння.
СІПс-4 – провід самонесучий ізольований без несучого елементу, з алюмінієвими струмопровідними жилами січенням 16-120 мм з ізоляцією із зшитого світлостабілізованого поліетилену.
СІП-5 – провід самонесучий з алюмінієвими струмопровідними жилами (без несучої жили) з ізоляцією із світлостабілізованого зшитого поліетилену.
Технічні характеристики
Артикул37402
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.10.2017
Ідентифікатор: 37402
Aquatherm Kyiv 2024