Система збору даних Prom @ r Monitor System (виробник: Prom @ r.)

Немає в наявності
Продавець: Антап Україна
Система збору даних Prom @ r Monitor System (виробник: Prom @ r.)
Тип: GPRS / Ethernet

Prom @ r Monitoring System - економія енергії

У 2004 році фірма Promаr розробила авторську систему дистанційного моніторингу та управління споживанням енергоресурсів, яка на ринку пропонується під назвою - Prom @ r Monitoring System

Пропонована система дозволяє ефективно управляти використанням енергії (тепло, вода, газ, електрика) в будівлях, завдяки чому можна значно знизити витрати, пов'язані з їх експлуатацією.

Головна концепція системи - це спільна робота з різними вимірювальними приладами і системами автоматики будь-якого виробника, які відповідають за контроль і управління системами енергозбереження в будівлях. Система моніторингу є відкритою і володіє можливістю вільної конфігурації і додавання нових елементів системи залежно від вимог клієнта. Система дозволяє проводити багатомасштабного технічний та економічний аналіз отриманих даних, що призводить до оптимізації використання енергоресурсів.

Впровадження Prom @ r Monitoring System може бути поетапним:

дооснащення або заміна контрольно-вимірювальних приладів і автоматики на версії з інтерфейсним виходом
активація системи Prom @ r Monitoring System
оптимізація споживання енергоресурсів на основі аналізу отриманих даних від Prom @ r Monitoring System
Архітектура системи

PROM @ R СИСТЕМА МОНІТОРИНГУ (PMS) є ефективним і гнучким рішенням, що поєднує сервери баз даних, WEB-сервер, GSM технологію і незалежну телеметричну одиницю (модуль PMC), яка встановлена ​​на об'єкті моніторингу.

Рішення використовує Інтернет в якості основного каналу комунікації. Залежно від вимоги, зв'язок надається послугою GPRS будь-якого оператора мобільного зв'язку GSM або безпосередньо через мережеву технологію Ethernet. Служба оповіщення про аварійні ситуації реалізується з допомогу SMS повідомлень.

Для кращого захисту даних і задоволення спеціальних вимог замовника, система може використовувати закриту APN мережа, запропоновану оператором GSM.

Головним перевага архітектури Promar є той факт, що користувачі отримують віддалений доступ до модуля. Усі функціональні можливості системи доступні через WEB-сайт.

Завдяки підключенню Promar до Інтернет користувач має можливість контролювати об'єкт з будь-якої точки світу. Для забезпечення ефективного обміну інформацією з користувачем, Promar використовує електронну пошту і SMS повідомлення.

Постійний розвиток Інтернет - технологій та мережевих пристроїв сприяє підвищенню

надійності та універсальності системи. Нові бездротові технології доступу в Інтернет дозволяє швидко і зручно користуватися системою з будь-якого місця відповідного для клієнта.
Технічні характеристики
Артикул33021
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 21.05.2013
Ідентифікатор: 33021
Aquatherm Kyiv 2024