Працюємо під час ВС

Циркуляційний насос DAB VSA 35/130

Немає в наявності
Продавець: Енергія Води
Циркуляційний насос DAB VSA 35/130
Насос призначений для перекачування теплоносія для установок з сонячними нагрівальними панелями.

Циркуляційні насоси з мокрим ротором VSA здатні забезпечити нормальну роботу навіть при наявності високого вмісту гліколю (у концентрації до 60 %). Єдиний корпус, що складається з чавунної гідравлічної частини і двигуна з мокрим ротором. Спеціальне покриттям методом катафорезу корпусу насоса гарантує здатність витримувати агресивна дія гліколю. Алюмінієвий литий корпус двигуна.
Робоче колесо з технополімера, вал двигуна із загартованої неіржавіючої сталі, монтується на підшипники з графітними вкладишами, змащувані перекачується рідиною.
Захисний кожух ротора і кожух статора виконані з нержавіючої сталі. Вперте кільце з кераміки, ущільнюючі кільцеві прокладки зроблені з етилену - пропілену, пробка для випуску повітря з латуні. Асинхронний 2 -полюсний двигун з ротором у вигляді білячої клітини, спроектований для роботи на трьох швидкостях за допомогою спеціального селектора, розташованого на клемнику, для адаптації роботи циркуляційного насоса до характеристик установки.

Робочий діапазон: від 0,5 до 3,6 м3 / ч, з напором до 6 метрів
Діапазон температури рідини: від -10 ° C до + 110 ° C (TF110)
Для всіх моделей, піки температури до 140 ° C
Перекачувана рідина: чиста, що не містить твердих часток, мінеральних масел, не в'язка, хімічно нейтральна, близька за характеристиками до води (макс. зміст гліколю 60 %)
Максимальний робочий тиск: 10 бар (1000 кПа)
Монтаж: з горизонтальною віссю двигуна
Ступінь захисту: IP 44
Клас ізоляції: F
Технічні характеристики
Артикул27298
Оновлення: 21.01.2015
Додано: 09.08.2012
Ідентифікатор: 27298
Aquatherm Kyiv 2024