Система для видалення сірководню й заліза з води ФС-К

Немає в наявності
Продавець: Аквамаг
Система для видалення сірководню й заліза з води ФС-К
Склад установки:
Установка складається із пластикової напірної ємності з розподільною системою, автоматичного керуючого клапана виробництва CLACK (США) спеціального фільтруючого матеріалу.

ФІЛЬТРУЮЧИЙ МАТЕРІАЛ:

Застосовується для очищення води за допомогою спеціального бітумінозного активованого гранульованого вугілля Centaur®, що проводиться за запатентованою технологією. Centaur® — це синтез адсорбційних властивостей вугілля із чудовими каталітичними властивостями окиснювачів. При змісті сірководню (Н2S) у воді, що очищається, 1 мг/л, 3,8 кг активованого вугілля Centaur® очищає до 4000 м3 води. Так само Centaur® ефективно справляється з видаленням органічних сполук: гербіцидів, пестицидів, фенолів, ароматичних вуглеводородів (запах) і т.п., нафтопродуктів, кольоровості органічної природи (гуминові й фульвокислоти), хлору й хлорорганіки, механічних домішок.

ВЛАСТИВОСТІ:
Така стабільність і висока якість вугілля Centaur® характеризується тим, що вони виходять із попередньо здрібненої вугільної суміші. Гранули вугілля Centaur® однорідно активні по всім об`єму, що забезпечує чудові адсорбційні властивості в різних додатках. Підвищена механічна надійність дозволяє ефективно регенерувати вугілля Centaur®. Агломерована структура забезпечує швидке змочування, виключає утвір плаваючих часток. Структура й адсорбційний профіль вугільного шару прекрасно тримають форму навіть після багаторазового зворотного промивання, що значно продовжує час «життя» шару до проскакування.

Принцип ДІЇ:
Активоване вугілля Centaur® адсорбує («витягає») з води, яка проходить очищення речовини, що забруднюють, затримуючи їх у шарі фільтруючого середовища з наступним вимиванням з неї при регенерації зворотним потоком. Фільтраційний цикл вугілля Centaur® визначає електронний контролер CLACK (США) з урахуванням об`єму споживання води, зручного графіка користування системою, пікових навантажень і т.п.
Технічні характеристики
Артикул19301
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 28.10.2014
Додано: 29.03.2011
Ідентифікатор: 19301

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція