Система комплексного очищення FK-1054GL

Немає в наявності
Продавець: Аквамаг
Система комплексного очищення FK-1054GL
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Очищення води від марганцю, заліза, амонію, солей твердості, органічних речовин, корекція рН.

ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:
Побутові системи очищення води в приватних будинках і квартирах, міські станції водопідготовки, станції водопідготовки промислових підприємств, підготовка води для котелень і інших об`єктів господарської діяльності.

Склад установки:
До складу системи комплексного очищення води входить: пластикова напірна ємність із системою розподілу, автоматичний керуючий клапан виробництва CLACK (США), бак солерозчинник, багатокомпонентний фільтруючий матеріал.

ВЛАСТИВОСТІ:
Фільтр для води ефективно очищає воду в наступному діапазоні концентрацій: твердість — не більш 15 мг-екв/л, залізо — не більш 10 мг/л, марганець — не більш 2 мг/л, загальний солевміст — не більш 4000 мг/л. Інші розчинені речовини на продуктивність системи впливу не виявляють.

Принцип ДІЇ:
Система очищення води допоможе ефективно вилучити з води залізо, марганець, солі твердості й окисності, методом іонного обміну. Під час роботи смола розшаровується, що забезпечує максимально ефективне видалення всіх домішок. Регенерація (відновлення властивостей) проходить за допомогою сольового розчину, який просочує смолу автоматично з наступним промиванням водою й попереднім промиванням зворотним потоком води.

ГОЛОВНІ переваги:
- Один фільтр для очищення води заміняє 2-3 системи водоочищення, що знижує значно мінімізує витрати
- Висока й перевірена ефективність системи водоочищення, призначення якої — видалення заліза, марганцю, солей твердості (накип) і всіляких органічних речовин
- Регенерація проходить за рахунок таблетованої солі (недорогий, розповсюджений, екологічно безпечний матеріал, на відміну від марганцю).
- Просте програмування роботи
- рН, аніонна сполука води, наявність органічних речовин і інших забруднювачів не впливають на ефективність видалення заліза й марганцю
- термін служби системи очищення води при правильній експлуатації системи становить 3-5 років.
Технічні характеристики
Артикул19300
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 28.10.2014
Додано: 29.03.2011
Ідентифікатор: 19300

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024