Припливно-витяжна установка Systemair Save Vtc 200 L

Немає в наявності
Продавець: Альтер Ейр
Припливно-витяжна установка Systemair Save Vtc 200 L
Systemair Save Vtc 200 L - моноблочна припливно-витяжна вентиляційна установка з рекуперацією теплоти і інтегрованою системою автоматики.

Вентагрегат розроблений для застосування в системах вентиляції з загальною площею приміщень до 600м². Призначенний для настінного монтажу з верхнім підключенням до повітропроводів, у допоміжних приміщеннях, коморах, пральнях і ванних кімнатах.

Припливно витяжна установка VTC 200 управляється інтелектуальною системою. Повітроводи підключені по верхньому типу. ЕС-вентилятори припливно-витяжної установки systemair мають гранично низьким енергоспоживанням. Забезпечити економію енергії на 90 відсотків творцям припливно-витяжної вентиляційної установки вдалося за допомогою противоточного, високоефективного тепло утилізатора з міцного пластику.

Установка припливно витяжної вентиляції володіє конструкцією з поліпропілену, створеної на базі ЕРР. За рахунок цього компактна припливно витяжна установка досить легка, працюю дуже тиха. Особлива будова установки забезпечило і максимальну щільність корпусу, і високу ефективність роботи.

Установку з рекуперацією Vtc 200 можна швидко налаштувати під конкретні умови - витрати повітря, час функціонування, точну температуру. Для цього використовується панель цифрового типу, розташована на корпусі зовні. Оснащення Vtc 200 байпасом з різними програмами (авто-переходу на режим функціонування «літо» без утилізації тепла, розморожування взимку) забезпечує його оптимальну тепло утилізацію.

Технічні характеристики Systemair SaveE Vtc 200 L:

Країна: Швеція
Гарантія: 1 рік
Витрата повітря: 300 м3 / год
Частота: 50 Hz
Потужність двигуна: 136 w
Запобіжник: 10 А
Клас захисту: IP24
Фільтр, приплив: G4
Фільтр, витяжка: G4
Напруга: 220 V

Переваги витяжна установка Systemair SaveE Vtc 200 LL:

- Високоефективний протиточний рекуператор з ККД 90%
- Енергозберігаючі вентилятори з ЄС двигунами
- Роздільні уставки припливного і витяжного повітря
- Вбудований майстер налаштувань для легкого введення в експлуатацію
- Автоматичний режим відтавання
- Вентиляція на вимогу.
Технічні характеристики
Артикул63047
Артикул компанії25109
БрендSYSTEMAIR
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 02.03.2018
Додано: 18.06.2015
Ідентифікатор: 63047