Вентиляція підвалу

Немає в наявності
Продавець: СПЕЦМОНТАЖ-ИФ
Вентиляція підвалу
У підвалах і льохах вентиляція є необхідністю. Ефективне використання підвалів неможливо без нормалізації температурно-вологісних параметрів повітря, адже недостатній повітрообмін сприяє підвищенню вологості, що веде до поразки стелі та стін грибком, а також вкрай негативно впливає на збереження запасу овочів і домашньої консервації, якими повняться зазвичай підвали. Якісна вентиляція підвалу дасть можливість площа перш малокорисний зробити цілком придатною для подальшого облаштування під майстерню, тренажерний зал або комору.

   Якщо в підвалі є кілька приміщень, то вентиляцію необхідно виконати в кожному.

   Якщо в підвалі планується тривале перебування людей, то тільки налагодженням вентиляції підвалу вам не обійтися. Адже там має бути сухо і, в зимовий час, тепло.

    Якщо льох невеликої то вентиляцію можна робити природною. Для великих пагорбів і підвальних приміщень необхідно робити припливно-витяжну механічну вентиляцію.

   Вентиляція підвалу з рекуперацією

   Є кілька способів, як зробити вентиляцію в підвалі з мінімальними витратами. Один з них - локальні рекуператори. Система має вигляд короба, всередині якого знаходиться трубка для подачі повітря. Забруднене тепле повітря проходить уздовж цього каналу, нагріваючи його. Таким чином, в кімнату з допомогою вентилятора потрапляє вже нагріте свіже повітря.

   Широке поширення одержали витяжні вентилятори з рекуператорів з керамічними теплообмінниками. Два пристрої, зовні схожі на вентиляційні решітки, розташовуються в кімнаті по діагоналі. У роботу вони включаються
Технічні характеристики
Артикул60015
Оновлення: 24.08.2016
Додано: 19.03.2015
Ідентифікатор: 60015
Теплоізоляція