Опалення СТО

Немає в наявності
Продавець: СПЕЦМОНТАЖ-ИФ
Опалення СТО
Проектування і монтаж систем повітряного опалення.
     Відчутна перевага - можливість одночасної вентиляції приміщень за рахунок подачі частини повітря ззовні. Потреба у вентиляції відчувається після утеплення фасаду та встановлення віконних склопакетів, які перекривають природний доступ свіжого повітря в кімнати. Водяне опалення в такій ситуації безсиле, а відкривання вікон - не економне і шкідливе для здоров'я мешканців в результаті попадання переохолодженого повітря в кімнати.
     Економія палива досягається за рахунок самого принципу опалення де проміжний теплоносій - вода - відсутня. За рахунок цього система стає менш інерційною, значно швидше реагує на зміну температурного режиму приміщень і зовнішньої температури, а також відсутні витрати на прогрів системи (немає води і радіаторів). Внаслідок цього витрата палива зменшується на 15-20%. У традиційних системах опалення такого результату можна досягти за рахунок встановлення дорогої автоматики. Крім того, через відсутність водяного контуру, немає небезпеки замерзання системи (наприклад при вимкненні електроенергії, або при тривалій відсутності мешканців), а також легкий пуск і швидкий прогрів кімнат після тривалого відключення опалення - це важливо для заміських дач і котеджів де немає необхідності опалювати постійно.
     До переваг таких систем відноситься і можливість використання системи повітропроводів для кондиціювання повітря приміщень в теплий період року. Для цього необхідно лише додатково встановити канальний кондиціонер. Його робота синхронізується з роботою повітронагрівача і управляється тим самим пультом управління що і піч.
Технічні характеристики
Артикул60001
Оновлення: 24.08.2016
Додано: 18.03.2015
Ідентифікатор: 60001
Aquatherm Kyiv 2024