Шумоглушник ВЕНТС СР 125/900

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Шумоглушник ВЕНТС СР 125/900
Застосування.
Шумоглушник застосовується для поглинання шуму, що виникає при роботі вентиляційного обладнання та розповсюджується по повітроводам вентиляційних систем. Використовується для установки в круглих каналах. Значно знижує рівень шуму в повітроводі (див. таблицю «Зниження рівня шуму»). Шумоглушник використовується спільно зі звукоізольованим вентилятором в тих випадках, коли вимоги щодо зниження рівня шуму пред'являються не тільки до повітропроводу, а й до обладнання в цілому.

Конструкція.
Виготовлений з оцинкованої сталі корпус шумоглушника СР наповнений негорючим звукопоглинальним матеріалом із захисним покриттям (від видування волокон). Шумоглушник оснащений з'єднувальними фланцями з гумовим ущільненням для герметичного з'єднання з повітроводами.

Монтаж.
Конструкція шумоглушника дозволяє закріпити його на круглих повітропроводах за допомогою хомутів в будь-якому положенні. Кращого ефекту можна досягти за допомогою установки шумоглушителей послідовно один за одним. Для запобігання провисання гнучкого шумоглушника, необхідно закріпити не тільки по краях, але і посередині.

Технічні характеристики.
Матеріал корпусу: оцинкована сталь
Розмір приєднувального патрубка: 125 мм
Маса: 4.1 кг
Зниження рівня шуму: до 12 дБ
Технічні характеристики
Артикул37442
Вага нетто4.1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 37442
С
Продавец ответственный, товар пришёл целый (Новая Почта) и в срок. Заказывал шумоглушитель. Сергей, Новая Каховка
29 лист. 2013 р., 18:57
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Теплоізоляція