Припливно-витяжна установка з рекуперацією тепла та ЄС мотором: ВЕНТС ВУТ 300 Г міні ЄС

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Припливно-витяжна установка з рекуперацією тепла та ЄС мотором: ВЕНТС ВУТ 300 Г міні ЄС
Припливно-витяжна установка ВУТ міні являє собою повністю готовий вентиляційний агрегат, що забезпечує фільтрацію, подачу свіжого повітря в приміщення і видалення забрудненого. При цьому тепло витяжного повітря передається припливному повітрю через пластинчастий рекуператор. Застосовується в системах вентиляції і кондиціонування приміщень різного призначення, які потребують економічного рішення і керованої системи вентиляції. Використання ЄС-моторів дозволило зменшити споживання електроенергії в 1,5-3 рази і при цьому забезпечити високу продуктивність і низький рівень шуму. Всі моделі призначені для з'єднання з круглими повітроводами номінальним діаметром 100, 125 мм.

Модифікації:
- ВУТ Г міні EC - моделі з вентиляторами з ЄС моторами і горизонтальним напрямком патрубків.
- ВУТ У міні EC - моделі з вентиляторами з ЄС моторами і вертикальним напрямком патрубків.

Корпус.
Виготовлений з алюмоцинкових сталі. Внутрішня тепло-і звукоізоляція - з мінеральної вати товщиною 20 мм.

Фільтр.
Для фільтрації припливного і витяжного повітря в установці застосовуються два вбудованих фільтра із ступенем очищення G4.

Двигун.
Використовуються високоефективні електроннокоммутіруемие (ЄС) мотори постійного струму з зовнішнім ротором і робочим колесом із заломленими назад лопатками. Такі мотори є на сьогоднішній день найбільш передовим рішенням в області енергозбереження. ЄС-мотори характеризуються високою продуктивністю і оптимальним управлінням у всьому діапазоні швидкостей обертання. Безсумнівною перевагою електронно-комутованого двигуна є високий ККД (досягає 90%).

Рекуператор.
Пластинчастий рекуператор виконаний з алюмінієвих пластин. Для експлуатації установки без рекуперації передбачений «літній» вкладиш. Під блоком рекуператора розташований піддон для збору і відводу конденсату. Припливно-витяжна установка комплектується вбудованою системою захисту рекуператора від обмерзання в холодний період року. Суть її полягає в тому, що по датчику температури відбувається виключення припливного вентилятора. Тепла витяжної повітря прогріває рекуператор. Потім включається припливний вентилятор, і вся установка працює в звичайному режимі.

Управління.
Здійснюється за допомогою зовнішнього керуючого сигналу 0-10 В (наприклад, за допомогою регулятора Р-1/010 для ЄС-моторів). Регулювання продуктивності здійснюється залежно від рівня температури, тиску, задимленості та інших параметрів системи. При зміні значення керуючого фактора ЄС-мотор змінює швидкість обертання і подає рівно стільки повітря, скільки необхідно для вентиляційної системи.

Монтаж.
Припливно-витяжна установка монтується на підлозі, підвішується до стелі за допомогою монтажного куточка з Вібровставка або кріпиться на стіні за допомогою кронштейнів. Розташувати установку можна як у допоміжних приміщеннях (балкон, комора, підвал, горище і т.д.), так і в основних, (над підвісною стелею, у ніші або відкритим способом). Установку можна монтувати тільки в такому положенні, щоб забезпечити збір і відведення конденсату. Доступ для сервісного обслуговування і чищення фільтру - з боку відкидний бічній панелі.

Технічні характеристики.
Напруга: 230 В
Частота струму: 50 Гц
Максимальна потужність вентилятора: 2шт. х 105 Вт
Ток вентилятора: 2шт. х 0,9 А
Сумарна потужність установки: 210 Вт
Сумарний струм установки: 1.8 А
Максимальна витрата повітря: 345 м ³ / год
Максимальний тиск: 600 Па
Частота обертання: 3570 об / хв
Рівень звукового тиску: 28-47 дБ (А)
Матеріал корпусу: алюмоцинк
Макс. темп. переміщуваного повітря: -25 +60 оС
Ізоляція: 20 мм, мін.вата
Розмір під'єднуємого повітропроводу: 125 мм
Маса: 30 кг
Фільтр: витяжка G4
Фільтр: приплив G4
Ефективність рекуперації: до 85%
Тип рекуператора: перехресного струму
Матеріал рекуператора: алюміній
Виконання патрубків: горизонтальне
Технічні характеристики
Артикул37438
Вага нетто30 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 37438
Aquatherm Kyiv 2024