Пластинчастий шумоглушник для прямокутних каналів Вентс СР 500х300

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Пластинчастий шумоглушник для прямокутних каналів Вентс СР 500х300
Застосування

Пластинчастий шумоглушник застосовується для поглинання шуму, що виникає при роботі вентиляційного обладнання та розповсюджується по повітроводам вентиляційних систем. Використовується для установки в прямокутних каналах. Значно знижує рівень шуму в повітроводі.

Шумоглушник використовується спільно зі звукоізольованим вентилятором в тих випадках, коли вимоги щодо зниження рівня шуму пред'являються не тільки до повітропроводу, а й до обладнання в цілому.

Конструкція

Корпус шумоглушника і оболонки пластин виготовлені з оцинкованої сталі. Пластини наповнені негорючим звукопоглинальним матеріалом із захисним покриттям, що запобігає видування волокон.
Розмір приєднувального патрубка: 500х300 мм

Монтаж

Монтаж шумоглушника здійснюється за допомогою фланцевого з'єднання. При збірці необхідно враховувати напрям руху повітря (повинно відповідати стрілкою на Шумоглушник). Для досягнення максимальної ефективності шумопоглинання рекомендується передбачити перед шумоглушників прямолінійний ділянку довжиною не менше 1 м. Кращого ефекту можна досягти за допомогою установки шумоглушителей послідовно один за одним.
Технічні характеристики
Артикул32976
Вага нетто24 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 32976
Aquatherm Kyiv 2024