Кишеньковий повітряний фільтр Вентс ФБК 500х300-4

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Кишеньковий повітряний фільтр Вентс ФБК 500х300-4
Застосування

Кишенькові повітряні фільтри застосовуються для очищення припливного, а в ряді випадків і витяжного повітря в системах вентиляції та кондиціонування прямокутного перерізу. Служать для захисту повітроводів, теплообмінників, вентиляторів, приладів автоматики та іншого вентиляційного обладнання від запилення. Зводять до мінімуму забруднення стін і стель близько повітророзподільних пристроїв. Фільтри грубого очищення можуть застосовуватися в якості першого ступеня очищення перед більш ефективними фільтрами.

Конструкція

Корпус виготовлений з оцинкованої сталі. Відкидна кришка фільтра обладнана важільними замками для швидкого доступу до змінного фільтруючому елементу. Фільтруючий елемент кишенькового типу виготовлений з нетканого полотна з синтетичних волокон і зафіксований на каркасі із сталевої рамки. Фільтри виготовляються з матеріалів з класом очищення G4, F5, F7.
Розмір приєднувального патрубка: 500х300 мм

Монтаж

Монтаж фільтра здійснюється за допомогою фланцевого з'єднання. Напрямок руху повітря має відповідати позначенню на фільтрі. Встановлюється в горизонтальному або вертикальному положенні. При вертикальному монтажі повітряний потік повинен бути направлений вниз так, щоб кишені фільтра не зминались. При монтажі необхідно залишати простір для сервісного доступу до фільтру для чищення або заміни фільтруючого елемента.
Технічні характеристики
Артикул32975
Вага нетто8 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 32975
Aquatherm Kyiv 2024