Канальний водяний повітроохолоджувач Вентс ОКВ 500х300

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Канальний водяний повітроохолоджувач Вентс ОКВ 500х300
Застосування

Канальні водяні повітроохолоджувачі призначені для охолодження припливного повітря в системах вентиляції прямокутного перерізу, а також можуть використовуватися в якості охолоджувача в припливних або припливно-витяжної установках.

Конструкція

Корпус охолоджувача виконаний з оцинкованої листової сталі, трубні колектори виготовлені з мідних труб, поверхня теплообміну виготовлена ​​з алюмінієвих пластин. Охолоджувачі випускаються в 3-х рядному виконанні і призначені для експлуатації при максимальному робочому тиску 1,5 МПа (15 бар).

Охолоджувач обладнаний краплевловлювачем і дренажним піддоном для збору і відводу конденсату.

Технічні характеристики:

Матеріал корпусу: оцинкована сталь
Матеріал трубних колекторів: мідь
Розмір прямокутного каналу: 500х300 мм

Монтаж

• Монтаж охолоджувача здійснюється за допомогою фланцевого з'єднання. Водяні охолоджувачі можуть встановлюватися тільки в горизонтальному положенні, що дозволяє вивести з нього повітря і відвести конденсат.
• Рекомендується встановлюватися так, щоб повітряний потік був рівномірно розподілений по всьому перетину.
• Перед охолоджувачем повинен бути встановлений повітряний фільтр, що захищає від забруднення.
• Охолоджувач може встановлюватися перед або за вентилятором. Якщо охолоджувач знаходиться за вентилятором, рекомендується передбачити між ними повітропровід не менше 1-1,5 м для стабілізації повітряного потоку.
• Охолоджувач необхідно підключати за принципом протитечії для досягнення максимальної холодопродуктивності. Всі розрахункові номограми в каталозі дійсні для такого підключення.
• Якщо холодоагентом є вода, охолоджувачі призначені для установки тільки всередині приміщення, в яких температура не опускається нижче 0oС. Для зовнішнього монтажу необхідно в якості холодоагенту застосовувати незамерзаючу суміш (наприклад, розчин етиленгліколю).
• краплевловлювачі з поліпропіленового профілю запобігають потраплянню в канал крапель конденсату, що зриваються з трубок охолоджувача потоком охолоджуваного повітря. При виборі охолоджувача необхідно враховувати, що краплевловлювач ефективно вловлює конденсат при швидкості повітря яка не перевищує 4 м/с.
• Відведення конденсату з охолоджувача необхідно здійснювати через сифон. Висота сифона безпосередньо залежить від загального тиску вентилятора.
Технічні характеристики
Артикул32974
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 32974
Aquatherm Kyiv 2024