Пластинчастий рекуператор ПР 500х300

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Пластинчастий рекуператор ПР 500х300
Застосування

Пластинчастий рекуператор ПР з хрестоподібним проходом повітря призначений для утилізації тепла витяжного повітря в системах вентиляції і кондиціонування. Рекуператори безпосередньо приєднуються до повітропроводів прямокутного перерізу як з паралельною розводкою траси повітроводів, так і з перпендикулярної або діагональної під кутом 45 °. Варіанти під'єднання забезпечуються використанням колін, які необхідно замовити в кількості, що відповідає заданому розташуванню. Повітря, що використовується, не повинне містити тверді, волокнисті, агресивні і вибухонебезпечні домішки.

Конструкція

Корпус рекуператора виготовляється з оцинкованої сталі. Поверхня теплообміну являє собою пакет спеціальних тонких алюмінієвих пластин, що забезпечують високоефективну теплопередачу. У рекуператорах передбачена можливість збору деякої кількості конденсату (який може утворюватися на витяжних поверхнях теплообміну) на нижній знімній панелі. У комплект поставки пластинчастих рекуператорів ПР стандартно входить штуцер для відведення конденсату, який встановлений на нижній панелі.

Технічні характеристики

Ефективність рекуперації тепла: 60%
Розмір приєднувального патрубка: 500х300 мм
Матеріал рекуператора: оцинкована сталь

Приналежності

1. Поворотне коліно ПК
Призначене для зручності монтажу рекуператора в різних варіантах каналу воздуховода.
Позначення поворотного коліна ПК 600 х 300

2. Літня вставка ПЛ
Для експлуатації пластинчастого рекуператора в літній період, теплообмінник можна замінити літньою вставкою ПЛ, в якій не відбувається рекуперація тепла, але дозволяє знизити втрати тиску на 10%. Застосовується для використання в системах без байпасу на притоці і в системах без охолодження.
Технічні характеристики
Артикул32973
Вага нетто24 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 32973
Aquatherm Kyiv 2024