Канальний відцентровий вентилятор Вентс ВКПФ 4Д 500х300

Немає в наявності
Продавець: Еліол
Канальний відцентровий вентилятор Вентс ВКПФ 4Д 500х300
Застосування

Припливні і витяжні системи вентиляції приміщень різного призначення при обмеженому просторі для монтажу. Призначені для з'єднання з прямокутними повітроводами номінальним перетином 400х200, 500х250, 500х300, 600х300, 600х350, 700х400, 800х500, 900х500, 1000х500 мм.

Конструкція

Корпус вентилятора виготовлений з оцинкованої сталі.

Двигун

Використовуються 4-х і 6-ти полюсні асинхронні двигуни із зовнішнім ротором і робочим колесом з оцинкованої сталі з загнутими вперед лопатками. Вентилятори з таким виконанням турбіни відрізняються високою продуктивністю і порівняно великим перепадом тиску. Для здійснення теплового захисту від перегріву в обмотку двигуна вбудовані термоконтакти з виведеними клемами для підключення зовнішніх пристроїв захисту. Застосування підшипників кочення забезпечує великий термін експлуатації. Для досягнення точних характеристик, низького рівня шуму та безпечної роботи вентилятора кожна турбіна при збірці проходить динамічне балансування. Двигун у вентиляторі має клас захисту IP 44.

Регулювання швидкості

Регулювання може бути як плавним, так і ступінчастим, і здійснюється за допомогою сімісторного або автотрансформаторного регулятора. До одного регулюючого пристрою можуть підключатися відразу кілька вентиляторів, за умови що загальна потужність і робочий струм не будуть перевищувати номінальні параметри регулятора.

Монтаж

Вентилятори монтуються в розрив прямокутних повітропроводів і не вимагають спеціального кріплення, якщо під'єднання здійснюється безпосередньо до них. У разі під'єднання через гнучкі вставки, необхідне кріплення до будівельної конструкції за допомогою опор, підвісок або кронштейнів. Вентилятор може встановлюватися в будь-якому положенні, враховуючи напрям потоку повітря (позначено стрілкою на корпусі вентилятора). Також необхідно передбачити доступ для обслуговування вентилятора. Подача живлення на вентилятор здійснюється через зовнішні клеми. Для ревізії та технічного обслуговування в вентиляторі передбачена технологічна кришка на корпусі.
Технічні характеристики
Артикул32499
Вага нетто33 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.07.2017
Ідентифікатор: 32499
Теплоізоляція