Анаеробний клей UNITEC HOT (від Unipak) 75 мл. Герметизація різьбових з'єднань і фіксація деталей.

Немає в наявності
Продавець: Юніпак Україна
Анаеробний клей UNITEC HOT (від Unipak) 75 мл. Герметизація різьбових з'єднань і фіксація деталей.
Клей UNITEC це ретельно розроблений асортимент професійної продукції для фіксації і герметизації трубопровідних з'єднань, стопорних болтів, гвинтів і кріплень підшипника на установках опалення, воздуховода та питної води, також клей може бути застосований в системах, де використовується газ, нафта, бензин та інші хімічні речовини. Деякі клеї також схвалені для використання з киснем. UNITEC EASY, UNITEC WATER, UNITEC HOT-анаеробні клеї для різьбових металевих з'єднань і клей UNITEC ПВХ - спеціально запатентований клей для з'єднання труб з ПВХ пластика. Клеї UNITEC EASY, UNITEC WATER і UNITEC HOT є анаеробними, тобто клей твердне без кисню. Закріплення клею - каталітичний процес, що відбувається при відсутності кисню і наявності іонів міді, які є в більшості металів. Але це також означає, що на деякі сполучні частини, наприклад, нержавіючу сталь або інші неактивні метали, необхідно нанесення активатора (AT70) перед використанням клею, тому неактивні метали практично не містять іонів міді - вони додаються при використанні активатора.
ЗАСТОСУВАННЯ
Анаеробні клеї UNITEC використовуються для герметизації різьблення труб, різьбових з'єднань і фіксації деталей обладнання опалення, вентиляції та питної води, але клеї також можуть використовуватися для газу, нафти, бензину та інших хімічних речовин. Клеї можуть застосовуватися на обладнанні, виготовленому з заліза, латуні і міді. Якщо обладнання - з нержавіючої сталі або хрому, перед нанесенням клею необхідно використовувати активатор - AT70.

Течнічні характеристики
Анаеробний клей полімеризується UNITEC між металевими поверхнями, не пропускаючи кисень. Продукт гарантує повне заповнення мікроскопічних нерівностей поверхні металу шляхом рівномірного розподілу по всій площі з'єднань. Саме тому клей UNITEC забезпечує оптимальний ефект герметизації не тільки води і повітря, але і газу, кисню, масел, бензину і хімікатів. Крім того, анаеробний клей захищає від корозії.
Технічні характеристики
Артикул62911
Артикул компанії4092075
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 20.11.2015
Додано: 09.06.2015
Ідентифікатор: 62911
Aquatherm Kyiv 2024