Затискачі натягальні (анкерні), SO, ЗН, GUK

Немає в наявності
Продавець: Ізотерм
Затискачі натягальні (анкерні), SO, ЗН, GUK
Затискачі натягальні (анкерні) застосовуються для натягального кріплення СІП до опор або стін будівель. Такі затискачі можуть бути закріплені на опорах або стінах будівель. Конструкція затискачів запобігає вислизуванню проводів із затискача і не пошкоджує ізоляцію. Правильно виконаний монтаж затискачів гарантує надійне кріплення повітряної лінії та безпеку експлуатації.

В залежності від довжини прольоту і перерізу проводів в скрутці, монтаж може виконуватися з рівня землі, та безпосередньо на опорі.

Затискачі натягальні ЗН 1.1 та ЗН 2.1 застосовуються для анкерного кріплення ізольованих проводів відгалужувальної повітряної лінії, або лінії освітлення до стін будівель та споруд з кутом повороту до 150°.

Дані затискачі мають з'ємне вушко, що дає можливість їх кріплення до будь-яких конструкцій.

Затискачі натягальні ЗН 1.2 та ЗН 2.2 застосовуються для кріплення ізольованих проводів відгалужувальної повітряної лінії до стін будівель та опор з допомогою стандартних гаків.

Пластикові частини затискачів виконані з пластикату, стійкого до дії низьких температур та ультрафіолетового випромінювання, а металеві частини покриті цинком методом гарячого цинкування, або виготовлені з нержавчої сталі.

Затискач натягальний клиновий ЗНК 1.1 монтується без використання монтажного інструменту. Провід затискається в затискачі завдяки клину, що надає надійне кріплення проводу. Усі дані затискачі є виготовлені згідно ТУ 31.-001:2006.

Затискачі натягальні ЗН 2.3 та ЗН 2.4 застосовуються на ПЛІ та призначені для кріплення ізольованих проводів головної повітряної лінії до опор з допомогою стандартних гаків або інших пристроїв.

Пластикові частини затискачів виконані з пластикату, стійкого до дії низьких температур та ультрафіолетового випромінювання, а металеві частини покриті цинком методом гарячого цинкування або нержавчої сталі.

Особлива відмінність затискача ЗН 2.3 від затискача ЗН 2.4 в тому, що основа затискача є клинового типу, що забезпечує краще кріплення проводу під час експлуатації.

Затискачі натягальні ЗН 1.5 та ЗН 2.5 застосовуються для анкерного кріплення самоутримних ізольованих проводів відгалужувальних і магістральних повітряних ліній до стін будівель та опор за допомогою гаків. ЗН 1.5 призначений для кріплення 2-х проводів, а ЗН 2.5 - 4-х проводів відповідно.

Затискаючі вкладки затискачів виконані з армованого скловолокном поліаміду, стійкого до ультрафіолетового випромінювання, впливу вологи та перепадів температур бокові пластини і ручки - зі сталі гарячого цинкування, а метизи покриті цинком методом гарячого цинкування або гальванізації.
Технічні характеристики
Артикул37403
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.10.2017
Ідентифікатор: 37403