Термо акустичний течешукач А-10Т2 та А-10Т, А-10

Немає в наявності
Термо акустичний течешукач А-10Т2 та А-10Т, А-10
З приладом можна ознайомитись в реальних умовах при пошуках витоків води в м. Києві.
Термо-акустичний течешукач А-10Т3 призначений в першу чергу для визначення місць витоку трубопроводів тепломереж, але застосовується і для водоканалів. Інформаційними параметрами є рівень вібрації і температура ґрунту над теплотрасою.
Перевагою нового течеискателя є можливість виконання безконтактних вимірювань температури ґрунту одночасно з вимірюванням рівня вібрації. Дослідної експлуатацією підтверджена можливість виявлення витоків в тепломережах відстеження прокладки теплотрас з допомогою теплометричних вимірювань. Таким чином досягається істотне підвищення достовірності виявлення місцезнаходження витоків на трубопроводах тепломереж.
Для вимірювання рівня шумів безпосередньо на трубопроводі (в теплокамерах і в інших місцях доступу) прилад додатково комплектується датчиком з магнітним тримачем. Це дозволяє заздалегідь визначати передбачуваний ділянку трубопроводу з витоком.
Аналогова частина віброакустичного тракту включає в себе аналогові фільтри, схему автоматичного регулювання посилення (АРУ) і підсилювач низької частоти (УНЧ) для головних телефонів. Тимчасові характеристики АРУ підібрані таким чином, щоб виконувалася функція захисту слуху оператора” від різких звукових впливів. Рівень сигналу на виході УНЧ (гучність) регулюється контролером.
У течешукачі застосовується комбінований датчик.
Як первинних датчиків використовуються п'єзоелектричний акселерометр і датчик теплового випромінювання. Передбачена дистанційне регулювання коефіцієнта підсилення вбудованого попереднього підсилювача (ПРУ) залежно від рівня вібрації.
Вбудований контролер течеискателя приймає команди оператора що надходять з клавіатури, управляє аналоговими фільтрами, вимірює рівень вхідного вібросигналу, вибирає посилення ПРУ датчика, управляє УНЧ, організовує роботу з датчиком теплового випромінювання, відображає результати вимірювань на екрані вбудованого дисплея.
У різних режимах роботи течешукача на дисплеї відображаються середній рівень вібрації ґрунту, мінімальний рівень вібрації і температура ґрунту.
Технічні характеристики
Артикул29704
Вага6 кг
Вага нетто7 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 06.05.2016
Ідентифікатор: 29704
Aquatherm Kyiv 2024