Электро каменка нагреватель Sawo Tower

Немає в наявності
Продавець: Свiт Саун
Электро каменка нагреватель Sawo Tower
Електричні кам'янки - це модні, сучасні та практичні камнкі для сауни. Є моделі як з пультом управління, так і без пульта. Завдяки прийнятніший обьему каменів електричні кам'янки дають м'який і рясний пар.
Остання новинка електричних каменок в модельному ряду це - сталева, унікальна, струнка форма створює більш вологий пар у Вашій сауні (ефект російської лазні) подібно традиційним дров'яним печей. Завантаження електричної кам'янки камінням від 70 до 360кг, дозволяє збільшити робочу поверхню при зіткненні з водою, тим самим здійснюється подача вологої пари в усі напрямки. Електрокам'янка тривалий час зберігає високу температуру і тепло у Вашій сауні.
Інтенсивність високої температури виходить від кам'янки можна регулювати. Для створення більш помірного пара необхідно поливати воду на нижній шар каменів, що генерує більш інтенсивний потік пари на верхньому шарі.
Електрична кам'янка Вежа випускається з вбудованим або виносним пультом управління. Модельний ряд має 5 різних показників потужності: від 3 до 24 кВт.
Технічні характеристики
Артикул26246
Умови постачання
Доставкадоставка по місту
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.06.2018
Додано: 08.06.2012
Ідентифікатор: 26246
Aquatherm Kyiv 2024