Финская Каменка в сауну SAWO

Немає в наявності
Продавець: Свiт Саун
Финская Каменка в сауну SAWO
Фінська компанія - безумовний лідер на ринку банного виробництва. Устаткування цієї фірми славиться своїм незвичайним дизайном від італійських фахівців. Філософія полягає в тому, щоб вміло поєднувати фінська якість печей з доступними цінами.
 виробляємо печі для лазні, нагрівачі для саун, пульти управління і безліч різних аксесуарів. Фахівці фірми - професіонали своєї галузі - гарантують надійність і бездоганну якість будь-якого продукту sawo.
Перевага печей полягає в тому, що їх дуже зручно використовувати завдяки пульту управління. Ще одна перевага печей - збільшена ємність для каменів, завдяки якій пар в парильні зберігається набагато довше.
Принцип роботи - індивідуальний підхід до кожного покупця. Саме тому вона випускає печі різних видів від кам'янок для маленьких домашніх саун до печей, використовуваних у великих комерційних саунах. Останні, більш вдосконалені, моделі електронагрівачів покриті спеціальним шаром, що захищає від опіків.
Крім того регулярно розробляємо нові дизайнерські ідеї для аксесуарів і додаткового устаткування для саун, прагнучи запропонувати якомога більше різноманітних варіантів.
Технічні характеристики
Артикул26229
Вага30 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по місту
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.06.2018
Додано: 08.06.2012
Ідентифікатор: 26229
Aquatherm Kyiv 2024