Ізоляція для повітропроводів Мат ламельний ТехноНІКОЛЬ 50

Немає в наявності
Продавець: Айсклимат
Ізоляція для повітропроводів Мат ламельний ТехноНІКОЛЬ 50
Мат ламельний ТехноНІКОЛЬ - це негорючий тепло-, звукоізоляційний мат, який формується з смуг мінеральних волокон, приклеєних клеєм до армованої алюмінієвої фользі. Характеризується перпендикулярним розміщенням волокон до ізольованої поверхні, таким чином виходить продукт, який має підвищену міцність на стиск в порівнянні з традиційними матами, і має меншу деформацію під час монтажу, а також не змінює свою первинну товщину на вигинах і кутах.
Мат каширован алюмінієвої армованої фольгою. Покриття мату фольгою з проклеєними стиками, спеціальної алюмінієвою стрічкою, виконує функцію пароізоляції, що дозволяє на холодних повітроводах і трубопроводах не встановлювати додатковий пароізоляційний шар.
Застосування: теплова та пароізоляція повітроводів, вентиляційного обладнання, резервуарів, а також трубопроводів різного діаметру і плоских поверхонь.
У цивільному та промисловому будівництві, при новому будівництві та реконструкції будівель і споруд різного призначення.
Основа мату - негорючі ламелі з базальтового волокна.
Функції матеріалу:
• теплоізоляція - завдяки базальтового волокна в яких дуже багато повітряних пазух Мат ламельний ТехноНІКОЛЬ має високі теплоізоляційні характеристики
• пароізоляція
• є фінішним декоративним покриттям для об'єктів, розташованих у приміщенні об'єкти які розташовані не в приміщенні необхідно додатково монтувати захисний покривний шар.
Застосовується при температурі ізольованих поверхонь до + 250⁰ С. з боку кам'яної вати (з боку фольги максимальна температура застосування + 80⁰С).
Переваги матеріалу Мат ламельний Техноніколь:
- Матеріал з базальтового волокна (негорючий, міцний, довговічний, пожежобезпечний)
- Матеріал ламельної структури (не деформується і не змінює товщину на стиках і вигинах, не змінюється товщина, а як наслідок і технічні характеристики в процесі експлуатації)
- В матеріалі мат ламельний Техноніколь поєднується три необхідних якості (теплоізоляція, шумоізоляція, протиконденсатна захист)
- Біологічно стійкий матеріал
-Хімічні нейтральний
- Гідрофобний.
Рекомендації з монтажу:
Про ефективність ізоляції свідчить не тільки правильний підбір її товщини, але і правильна технологія монтажу. Перед монтажем всі ізольовані поверхні повинні бути сухими, чистими і знежиреними
1. Відміряється необхідна довжина матеріалу.
2. Здійснюється монтаж кріплять шпильок в кількості 8шт / м2 (пріварімаех або самоприклеюються).
Безпосередній монтаж ізоляції на попередньо встановлені шпильки, потім закріпити спеціальними притискними капелюшками і відрізати виступаючі наконечники капелюшків.
Застосовується при температурі ізольованих поверхонь до + 250⁰ С. з боку кам'яної вати (з боку фольги максимальна температура застосування + 80⁰С).
Технічні характеристики:
Щільність, кг / м3 - 35
Стисливість,% не більше - 10
Теплопровідність при 25 ° С, Вт / (м. ° C) не більше - 0,039
Теплопровідність при умовах експлуатації А, Вт / (м. ° C) не більше - 0,045
Теплопровідність при умовах експлуатації Б, Вт / (м. ° C) не більше - 0,062
Горючість, ступінь - НГ
Вид матеріалу: рулон
Кількість квадратних метрів в одиничною упаковці: 12
Геометричні розміри:
Ширина: 1200 мм
Довжина: 10000 мм
Товщина: 50
Технічні характеристики
Артикул63678
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 16.03.2016
Додано: 17.08.2015
Ідентифікатор: 63678

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024