Алмазне свердлування отворів

Немає в наявності
Продавець: DOMOтроника
Алмазне свердлування – високоефективна технологія, яка дає можливість отримувати технологічні отвори заданого розміру і форми у будь-яких матеріалах – бетоні, залізобетоні, мармурі, граніті, камені (натуральному і штучному), цеглі, кераміці та ін. Завдяки своїм перевагам, алмазне буріння незамінне на будь-яких будівельних майданчиках, де необхідно виконувати завдання по алмазному свердлінню отворів різного діаметру в матеріалах високої щільності.
Де застосовується алмазне свердлування?

Сучасні будівельні і ремонтні роботи не обходяться без застосування алмазних технологій, які пропонують інноваційні методи роботи. Зокрема до алмазних технологій відноситься установка алмазного буріння HILTI DD 200.

Наші фахівці можуть виконати алмазне свердлування отворів у бетоні, середньо армованому бетоні, сильно армованому монолітному залізобетоні, твердому природному камені, цеглі, газобетоні, піноблоках, керамзитобетоні, панелях перекриття.

Алмазне свердлування бетону і інших матеріалів дозволяє в максимально стислі терміни і з високою точністю виконати стільки отворів, скільки побажає замовник. Завдяки сучасному устаткуванню, яке використовує наша компанія, можна виконати свердлування отворів в горизонтальній, вертикальній площинах, і так само виконати під кутом від 45 до 90 градусів, можливий діаметр отворів – від 35-400 мм, максимальна довжина проходу в одну сторону до 2,5 м. Швидкість свердлування – від 2 до 6 сантиметрів в хвилину, залежно від матеріалу і необхідного діаметру отвору. Напруга, що використовується – 220В.

Переваги алмазного свердлування

Алмазне буріння проводиться з поданням в коронку води з трубопроводу або напірного бака – для охолодження і видалення продуктів різання, завдяки чому процес буріння не супроводжується стовпами пилу. Найбільш значимими перевагами алмазного буріння за допомогою установки алмазного свердлування, перед традиційним інструментом (перфоратор, ударний дриль) являються:

Свердлування отворів прецизійним методом.
Низький рівень шуму.
Можливість свердлування отвору без пилу і бруду - "чисте свердління".
Відсутність вібрації.
Рівна і чиста поверхня усередині отвору.

Алмазне свердлування широко застосовується при здійсненні наступних видів робіт:

Алмазне буріння отворів в перекриттях під труби стояків опалювання, водопостачання, газифікації, сміттєпроводів і так далі
Алмазне буріння отворів у фундаменті будівлі для підключення до магістралей інженерних мереж
Алмазне буріння отворів під воздухоотводы
Алмазне буріння отворів для систем вентиляції
Алмазне буріння отворів в капітальних стінах для установки блоку кондиціонера
Алмазне свердлування отворів для прокладення електрокабелів, Інтернет-мереж і інших комунікацій
Алмазне свердлування отворів в стелі для установки автоматичних систем пожежогасінні
Алмазне свердлування отворів в цеглині і бетоні з метою подальшого демонтажу перекриттів і стін
Прорізка ніш для сейфів, меблів, освітлювальних приладів і різного устаткування.

Для виконання робіт по алмазному прецизійному БУРІННЮ ми маємо – сучасне устаткування, власну сервісну службу, великий парк автомобілів і досвідчений персонал. Тому ми можемо гарантувати замовникові – оперативне, без простоїв і затримок, якісне виконання робіт.

Ми раді надати Вам, компетентну консультацію для вибору оптимальної технологій виконання робіт по алмазному свердлуванню і сформуємо для Вас, конкурентоздатну цінову пропозицію.
Технічні характеристики
Артикул96064
Оновлення: 31.10.2017
Додано: 31.10.2017
Ідентифікатор: 96064
Aquatherm Kyiv 2024