Димоходи з нержавіючої сталі

Немає в наявності
Продавець: Топка
Димоходи з нержавіючої сталі
Димоходи "Топка" з нержавіючої сталі є оптимальним рішенням для відводу диму і продуктів згоряння від твердопаливних та газових котлів.
В тому числі, для сучасних камінів і камінних топок.
Прекрасно поєднуються з будь-якими видами опалювальних печей

Підходять для будь-якого типу, потужності і конструкції сучасних печей для лазень, саун, приватних і комерційних парілок.

Модульна конструкція нержавіючих труб і фасонні елементи забезпечують легкий і швидкий монтаж, просте сервісне обслуговування.

Димоходи Топка "можуть бути прокладені в уже готових будинках, або включені в проект будівництва. Витримують сильні температурні навантаження, можуть монтуватися і експлуатуватися в будь-яких умовах.

Стійкі до впливів, агресивних кислот, корозії.

Вся продукція сертифікована.

При виготовленні димохідних труб і комплектуючих з нержавіючої сталі використовуються наступні марки сталі.

USA AISI 304 (0,5 мм.)Європейська класифікація 1.4301 Кислотно - термостійка нержавіюча сталь, стійкістю до температури не вище t 450°С в не дуже агресивних середовищах. Використовується для газових димохідних систем.

(0,8 мм.) Для твердопаливних котлів, топок, саун. (призначена для сухої роботи)

USA AISI 316 (0,6 мм.)Європейська класифікація 1.4404 Кислотно - термостійка, жаростійка до температури не вище t 750°С.
Такі димоходи стійкі до корозійного впливу агресивного кислотного конденсату, що утворюється в процесі згоряння. Головним чином сірчана кислота.

Використовується для димовідведення в приладах які працюють на газі, рідкому паливі. Рекомендується особливо для твердопаливних котлів з високим ККД тривалого горіння, режим тління, печі булерьян, та каміни.

USA AISI 309 (0,8 мм.)Європейська класифікація 1.4828 кислотно - термостійка, жаростійка, тугоплавка. Підходить для всіх паливних систем, які працюють на дровах, пелетах, брикетах, вугіллі. Для опалювальних печей в тому числі для сучасних камінів і камінних топок. Висока стійкість до дії кислот при високих температурах. Головним чином сірчана кислота. Особливо рекомендується для бань і саун та для твердопаливних котлів всіх типів.

Обмеження по температурному режиму в t 1050°C. Стійка до займання сажі.

Термін служби димоходів "Топка" за умови дотримання інструкції по експлуатації - необмежений.

Підібрати димохід і ознайомитися з цінами можна на сайті отримати прайс, або по телеф.
Доставка кур'єрськими службами або самовивіз зі складу магазин.
Технічні характеристики
Артикул90778
Оновлення: 14.03.2018
Додано: 28.06.2017
Ідентифікатор: 90778
Aquatherm Kyiv 2024