Радіатори ЕРА

Немає в наявності
Продавець: Нова Оселя
Радіатори ЕРА
Склад магазин "Нова Оселя" надає інноваційне системи електричного опалення на основі автоматичних електрорадіатор (ЕРА), які забезпечують високу ступінь енергоефективності.

Електрорадіатори також мають стильний зовнішній вигляд що дозволяє повну гармонію в будь-якому середовищі гарантуючи низьке споживання електроенергії і приємне тепло.

Системи електричного опалення забезпечують високу продуктивність, низьке споживання і високу структурну безпеку. Широкий асортимент продукції також передбачає можливість установки радіатора на стіні або ніжках. Електрорадіаторів ЕРА-10 Секції. Власного виробництва з наповнювачем Глітерм.

При монтажі опалювальної системи з застосуванням наших електрорадіаторів ЕРА, покупець набуває Електрорадіатори, оснащені якісною автоматикою.

Переваги наших радіаторів:
Економічність і ефективність опалення.
Надійність у використанні і простий в монтажі.
Безпека.
Можливість підключення кілька радіаторів до одному термостатики.
Робота по пріоритету.
Купивши електрорадіатор ЕРА Ви звільняєтесь від оформлення проектів на автономне опалення, а також покупки додаткового опалювального обладнання

Купити Електрорадіатор ЕРА-10 Секції + кріплення в подарунок, в Біла Церква, не виходячи з будинку. Інтернет-магазин Нова Оселя продає Електрорадіатор ЕРА-10 Секції + кріплення в подарунок за ціною: 2951.00 грн. Ви купуєте якісний товар: Електрорадіатор ЕРА-10 Секції + кріплення в подарунок новий, упакований і з гарантій від виробника.

Всі товари Ви можете купити в нашому Інтернет Магазині з доставкою по всіх містах України.
Оперативність наших фахівців дозволить вам заощадити час і гроші. Завдяки цьому в нашому інтернет магазин купити товар просто і бістро. Клієнтам магазину ми надає тільки якісні товари та послуги, в нашому магазині опалювальної техніки проводяться акції що дозволяє придбати товари за хорошою ціною. Ми зробимо все від нас можливе, щоб купивши Електрорадіатор ЕРА-10 Секції + кріплення в подарунок в нашому магазині ви отримали тільки позитивні емоції.
Технічні характеристики
Артикул83696
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 22.02.2016
Додано: 22.02.2016
Ідентифікатор: 83696
Aquatherm Kyiv 2024