сигналізатор газу максі

Немає в наявності
Продавець: НІТРОЛЕН
сигналізатор газу максі
Завдяки сигналізатори газів MAXI / C ви можете спати спокійно. Звуковий сигнал тривоги в присутності невеликих витоків газу (Метан, пропан - бутан і оксид вуглецю со чадний газ) збудить вас і ви зможете усунути утещку газів. БитовойСігналізатор газів дуже простий в установці і використанні, для роботи MAXI / C, просто підключіть його розетку, вам не потрібні ніякі інші сполуки.

Основні характеристики Газовий Сигналізатор MAXI / C
Гази, які виявляє газовий сигналізатор Метан або пропан - бутан і оксид вуглецю со (чадний газ), інші токсичні речовини і т.д.
Номінальне значення порогу спрацьовування сигналізатора maxi / c 1% (для метану) 0,4% (для пропан-бутану) 0,005% (для чадного газу)
Аварійна сигналізація Акустична і оптична
Ступінь охорони IP 44
Харчування сигналізатора газу maxi / c 220 В ± 10%, 50 Гц + -0.5 Гц.
Струм споживання 300 гПа.
Поріг акустичного сигналу 85 dB.
Робоча температура від -10 гр. З до +50 гр. З
Відносна вологість від 30% до 95%
Тип чутливого елемента Напівпровідниковий, термохимический
Напрацювання на відмову 8 років
Габарити 88 х 64 х 34 мм.
Маса приладу нетто 0.26 кг.
Побутовий універсальний сигналізатор газів типу "МахiС" призначений для постійного контролю об'емноі частки природних газів (метану СН4 або пропан - бутану СЗН8), який відповідає вимогам ГОСТ 5542 або ГОСТ 4047 і оксиду вуглецю (чадного газу со), який відповідає вимогам ДБН, В, 2,5 - 2001. Також завдяки нововведенням в конструкцію сигналізатора, він відчуває загрозливі концентрації парів токсичних речовин та інші канцерогенні речовини, які можуть негативно вплинути на здоров'я людини.

Сигналізатор газу MAXI / C здатний виявляти гази в повітрі, де можливий витік таких газів наприклад: котельні, кухні, санітарні приміщення, коридори, підвали, гаражі тощо.: все приміщення, в яких знаходиться газове обладнання: газові котли, колонки, газові конвектори будь-якого виробництва, плити, газові бойлери, лічильники газу, газові балони, газопроводи тощо. Також вентиляційні шахти, через які з приміщення викидається назовні вуглекислий газ.

Принцип роботи сигналізатора загазованості Максі З:
Після включення сигналізатора газу MAXI / C до електромережі він почне робити калібрування датчика загазованості (з'являється оптична і акустична сигналізація) і через 30 сек - 1 хвилини загориться зелений светодіот який сигналізує про те, що газовий прилад готовий до роботи і буде аналізувати повітря в закритому приміщенні.

При цьому прилад постояно аналізує концентрацію газів у повітрі помещенія.постоянно включений зелений світлодіод, означає що газовий сигналізатор maxi / c працює і аналізує повітря.

У разі, якщо концентрація перевищить межу 1% нижньої межі вибуховості (Для метану і пропан - бутану) і при досягненні об'ємної частки окису вуглецю в повітрі значення 0,005%, спрацьовує оптична і акустична сигналізація.

Відключення сигналізації "і переклад сигналізатора максі з в черговий режим відбувається в момент зниження концентрації" газів нижче порога спрацьовування.

Таблиця розпізнавання газів сигналізатором газу максі / с (виконання метан + чадний газ

або пропан - бутан + чадний газ).

№ найменування газу межа чутливості примітка
1 метан 20% НКГР * не гірше 1% ГОСТ 5542
2 пропан-бутан 20% НКГР * не гірше 0.4% ГОСТ 4047
3 окис вуглецю (чадний газ) 0.005% об'ємної частки ДБН.В * 2 * 5 - 20-2001
Крім ГОСТів, сигналізатори газу типу * МахiС "відповідають вимогам ДБН В.2.2-9-99" Будинки і сооруженія.Общественние будівлі і споруди. Основні положення, "ДБН B.2.5-20-20G1" Інженерне обладнання будинків і споруд. Зовнішні мережі та споруди. Газопостачання, СНиП 2.08.01-89 "Житлові будинки".

установка

Сигналізатор газу "МахiС" необхідно встановлювати на стіні в безпосередній близькості від можливого джерела витоку газу (у газового котла будь-якого типу, конвектора, колонки, газової плитки, лічильника, газового балона і т.д.) в не відгородженому стіною, перегородкою або сходах місці, а також в найближчому віддаленому від газового сигналізатора місці відведення продуктів згоряння (вентиляції).

Газовий сигналізатор встановлюється не нижче ЗО см від стелі (для метану і оксиду вуглецю со) або не вище ЗО см від підлоги (для пропан - бутану і оксиду вуглецю со).

Перевірка сигналізатора газу Максі / с.

Увага: При першому включенні maxi / c перші 60 - 120 секунд після включення відбувається нагрів датчика (калібрування), призводить до тимчасового спрацювання оптичної та акустичної (поступальний помігіваніе зеленого і червоного світлодіодів) сигналізації, в кінці дається 2 акустичних сигналів, після цього залишається помігівать одним оптичним сигналом тільки зелений світлодіод, що свідчить про справність сигналізатора газу maxi / c і його готовність до роботи.

Перевірити справність приладу можна:
• на метан: підвести на відстань 5 см. Газовий сигналізатор maxic над відкритим вогнем газової плити, на якій слід відкрити одну камфорку, не запалюючи газ, на 20 секунд, при цьому повинна спрацювати акустична сигналізація і почати блимати червоний
світлодіод (серія з 5 оптичних сигналів), а зелений світлодіод постійно світиться.
• на чадний газ: піднявши на відстань 2 - 3 см від сигналізатора газу клаптик тліючого паперу з вираженим ефектом тління. При цьому повинна спрацювати акустична сигналізація і почати блимати червоний світлодіод (серія з 5 оптичних сигналів), а
зелений світлодіод постійно світитися. Аерозольні випаровування (в дуже великій концентрації) лаків для волосся або дезодорантів, а також дим від сигарет і інші концентровані випаровування у великих розмірах викликають спрацьовування сигналізатора газу.

У разі спрацювання сигналізатора газу необхідно:
• Перекрити газовий кран
• Інтенсивно провітрити приміщення
• Викликати аварійну службу газу за телефоном «104».

До повного провітрювання приміщення не можна вмикати електричні прилади і вимикати ті, які були включені раніше,
застосовувати відкритий вогонь. У разі несправності газового обладнання, а також відсутність тяги в димоході негайно викликати представника відповідної служби.

Увага! Газовий сигналізатор може самостійно включатися і самозбуджуватися в результаті відхилення від норм перепаду напруги в електромережі, встановленому нормативними документами та Законом України

Купити Сигналізатор газу MAXI / C Побутовий, в Біла Церква, не виходячи з будинку. Інтернет-магазин Нова Оселя продає Сигналізатор газу MAXI / C Побутовий за ціною: 330.00 грн. Ви купуєте якісний товар: Сигналізатор газу MAXI / C Побутовий новий, упакований і з гарантій від виробника.

Всі товари Ви можете купити в нашому Інтернет Магазині з доставкою по всіх містах України.
Оперативність наших фахівців дозволить вам заощадити час і гроші. Завдяки цьому в нашому інтернет магазин купити товар просто і бістро. Клієнтам магазину ми надає тільки якісні товари та послуги, в нашому магазині опалювальної техніки проводяться акції що дозволяє придбати товари за хорошою ціною. Ми зробимо все від нас можливе, щоб купивши Сигналізатор газу MAXI / C Побутовий в нашому магазині ви отримали тільки позитивні емоції
Технічні характеристики
Артикул81742
БрендМаксітерм
Вага1 кг
Вага нетто1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 25.02.2016
Додано: 10.02.2016
Ідентифікатор: 81742
НІТРОЛЕН
 Оцінка товару - 5 из 5
Установил дома сигнализатор и узнал что есть мелкая утечка газа.
25 лют. 2016 р., 12:16
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Aquatherm Kyiv 2024