Котельні модульні і стаціонарні

Немає в наявності
Продавець: Станкінпром
Котельні модульні і стаціонарні
Наше підприємство проектує, виготовляє і вводить в експлуатацію модульні і стаціонарні котельні потужністю від 200 кВт до 30 МВт заводської готовності.

Ці котельні дозволяють в найкоротші терміни і з мінімальними витратами здійснювати переклад різних об'єктів з центр - алізованного опалення на індивідуальне, а також забезпечувати теплом знову споруджувані об'єкти, розташовані далеко від існуючих тепломереж.
Котельні УКТМ розроблені за новітніми технологіями, мають високий рівень автоматизації і експлуатуються без постійної присутності пер- соналу.
У котельних застосовуються котли з дуттьовими пальниками Ecoflam, Riello, Baltur, що забезпечують високоефективне спалювання газу і мінімальна кількість шкідливих викидів в атмосферу. Для керування режимами роботи пальників застосовується газова апаратура зарубіжних виробників (Dungs та ін) Котли мають високий (92-95 %) ККД.
Котельні оснащені вузлами обліку газу з автоматичною корекцією, лічильниками електроенергії та води. Комплектуються насосами, арматурою провідних європейських виробників. У котельних вста - вливається автоматична хімподготовка води.
Управління котельні здійснюється від програмованого контролера, який забезпечує управління режимом роботи котлів залежно від добового (тижневого або місячного) графіка і температури зовнішнього повітря, відстежує аварійні ситуації і видає сигнали оповіщення на пульт сигналізації і контролю. При установці модему, інформація про роботу котельні передається на віддалений диспетчерський пульт.
У 2008 році була проведена реконструкція системи теплопостачання в м.Первомайський Харківської області. У мінімальні терміни Станкінпром розробив проект, виготовив і ввів в експлуатацію 12 квартальних котелень (див. фото) загальною продуктивністю 87 МВТ: сім модульних котелень потужністю від 0,7 МВт до 10,5 МВт і п'ять стаціонарних котелень потужністю від 10,5 МВТ до 21,5 МВт. Аналогічна робота виконана також у пгт.Краснопавловка Харківської області, де було побудовано 3 квартальних котелень загальною потужністю 11,9 МВт.
Всі випускається обладнання проектується із застосуванням новітніх комп'ютерних технологій. Висока якість котельного обладнання ПрАТ " Станкінпром " підтверджено сертифікатами відпо-наслідком України та досвідом тривалої експлуатації.
Технічні характеристики
Артикул7682
Артикул компаніїУКТМ
Умови постачання
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 14.09.2016
Додано: 02.12.2008
Ідентифікатор: 7682
Теплоізоляція