Піролізні котли ROJEK, Чехія

Немає в наявності
Продавець: Ройек-Львів
Піролізні котли ROJEK, Чехія
Піролізні твердопаливні котли РК призначені для опалення приміщень різного призначення площею до 960 м². Ці твердопаливні котли поєднують піролізне і класичне спалювання деревини, та підтримують задану температуру води на виході з котла.
Потужність: 20, 40, 60 кВт.
Особливість: Великий об’єм топки з верхнім завантаженням палива.

Основне паливо: дрова, пеньки, кускові відходи деревини вологістю 12-20%, а також деревні брикети та буре вугілля.

Гарантія на корпус котла – 3 роки.

Піролізні котли РК передбачають нормативний термін експлуатації 15-25 років.
Піролізні котли РК обладнані великою камерою спалювання з верхнім завантаженням палива, що дає можливість повністю використати весь об’єм камери і отримувати тривалий час горіння одного завантаження палива від 7 до 12 годин.

Котли виготовляються з високоякісної сталі, товщина металевих стінок, які контактують з вогнем – 5 мм, всіх інших елементів – 4 мм. Кожен твердопаливний котел обладнаний захисним охолоджуючим контуром.

Управління піролізними котлами здійснюється електронним регулятором, який на онові вимірювальних параметрів (температури води в котлі і температури продуктів згорання) автоматично регулює оберти витяжного вентилятора для підтримання стабільної температури води на виході з котла. Регулятор має ручний режим роботи для розпалювання котла і декілька варіантів автоматичного режиму горіння і допалювання, а також виконує захисні функції котла і звукову сигналізацію.
Технічні характеристики
Артикул64798
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 23.12.2015
Додано: 23.12.2015
Ідентифікатор: 64798