MULTITEC (від Unipak) 400 мл. Аерозоль для виявлення витоків в вентиляційних і газових трубах.

Немає в наявності
Продавець: Юніпак Україна
MULTITEC (від Unipak) 400 мл. Аерозоль для виявлення витоків в вентиляційних і газових трубах.
ОПИС ПРОДУКТУ
Склад MULTITEC являє собою пінний засіб для виявлення витоків у вентиляційних і газових трубах на основі спеціально розроблених поверхнево-активних речовин (синтетичні миючі засоби) у зручній аерозольній упаковці.

ВЛАСТИВОСТІ
MULTITEC відразу виявляє місце навіть найменшого витоку, тому піна діє негайно і виходить у вигляді бульбашок в місцях пропускання повітря або газу. MULTITEC використовується без попередньої підготовки і очищення труб. Продукт має сприятливий для шкіри рН, в якості речовини яка розпилюється використовується вуглекислий газ (СО2), який безпечний для здоров'я. Морозостійкий, не займистий.

ІНСТРУКЦІЇ
Розпилюйте MULTITEC на стиках труб або в місцях, де є підозра або ризик утворення витоку. Місце витоку буде відразу виявлено, в цьому місці розчин буде пузиритися і виходити назовні. MULTITEC обладнаний спеціальним клапаном, який дозволяє використовувати аерозольний балончик в перевернутому положенні.
 При дуже низькій температурі тиск в аерозольному балончику буде падати, але повернеться в колишній стан при нагріванні. Якщо вам постійно доводиться працювати при низьких температурах або температура тестованого устаткування нижче -10 ° С, рекомендуємо використовувати Multitec -30 С, який розроблений спеціально для роботи в подібних умовах.
Примітка: Переконайтеся, що продукт підходить для оброблюваного обладнання (MULTITEC може вступити в реакцію з деякими видами пластмас, такими, як: поліфенілсульфона (PPSU) і полікарбонат), також переконайтеся в тому, що ділянка обладнання, на який наносили продукт, промита водою. Ніколи не піддавайте аерозоль дії температур понад 50º С.

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ
Витріть залишки аерозолю за допомогою вологої тканини. MULTITEC містить поверхнево-активні речовини (синтетичне мило), тому для уникнення випадків падіння переконайтеся, що рідина видалена з поверхні. Хоча MULTITEC має показник рН не шкідливі для шкіри (прибл. 6,4), при попаданні складу в очі їх необхідно промити великою кількістю води. Використовуйте захисні окуляри!
Технічні характеристики
Артикул62915
Артикул компанії2700040
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 20.11.2015
Додано: 09.06.2015
Ідентифікатор: 62915
Aquatherm Kyiv 2024