Високотемпературна замазка STOVEX до 1200 С (від Unipak) 250 гр.

Немає в наявності
Продавець: Юніпак Україна
Високотемпературна замазка STOVEX до 1200 С (від Unipak) 250 гр.
ОПИС ПРОДУКТУ
Замазка для плит і печей STOVEX являє собою чорну, без запаху масу з керамічним складом в основі.

ЗАСТОСУВАННЯ
Замазка STOVEX застосовується при монтажі котлів, камінів, печей, димоходів і т.п., а також для жароміцного ремонту тріщин і усунення щілин елементів конструкцій, виготовлених із сталі, чавуну, керамічних матеріалів і т.д.

ТЕХНІЧНІ характеристики
Замазка STOVEX зручна для застосування, забезпечує ефективну герметизацію, «тверда, як камінь», піддається подрібненню, термо-і водостійка, економічна у використанні. Після тужавіння не дає усадки, може шліфуватися карборундовим інструментом, наждачним полотном і т.д.
STOVEX витримує температуру до 1200 С, стійкий до впливу води.

КЕРІВНИЦТВО ПО ЗАСТОСУВАННЮ
1. Переконайтеся, що область, яка потребує відновлення або заповнення, суха і очищена від жиру, пилу і лущіння фарби. Оптимальний ефект жаростійкої цементуючої замазки STOVEX досягається шляхом прямого контакту з металом.
2. Охолодити монтовані (ремонтовані) елементи конструкції до температури навколишнього повітря
3. Жаростійку цементуючу замазку STOVEX в жестяній банці необхідно ретельно перемішати перед використанням. Вміст тюбика можна розім'яти. Заповнити тріщини шпателем. Можливі надлишки матеріалу негайно видалити. Більші щілини і тріщини рекомендується закладати за декілька заходів забезпечуючи підсихання замазки між нанесенням шарів.
4. Залиште STOVEX до повного висихання (12-24 години в залежності від товщини шарів і навколишньої температури) до введення установки в експлуатацію. Коли замазка STOVEX повністю затвердіє, вона може бути оброблена шліфувальним кругом, наждачною шкіркою, кутовим шліфувальним верстатом.
5. Промити і очистити інструменти відразу після використання, оскільки затверділу замазку STOVEX дуже важко видалити. Закрийте банку і тюбик після використання.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТУ
Керамічний герметик STOVEX не токсичний, тим не менш, необхідно уникати потрапляння в очі. Після використання ретельно вимити руки.
Технічні характеристики
Артикул62912
Артикул компанії7000025
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 20.11.2015
Додано: 09.06.2015
Ідентифікатор: 62912
Aquatherm Kyiv 2024