Гриль керамический Monolith Grill Classic Размер L (большой)

Немає в наявності
Гриль керамический Monolith Grill Classic Размер L (большой)
Діаметр решітки 46 см.
Вага 85 кг.
Країна: Німеччина

У вартість моделі Monolith Grill включено:
- 2 решітки
- Збільшувач дистанції над вугіллям
- Керамічний відсікач спека
- Керамічний деко для піци
- Захисний чохол з нейлону
- 2 столика
- Ніжки з коліщатками.

GRILL Моноліт гриль з Німеччини. Завдяки товстим керамічним стінок, унікальній конструкції і вбудованому термометру, Monolith Моноліт є чудовою піччю, що володіє всіма перевагами тандиру. Страви приготовані при закритій керамічної кришці рівномірно і ніжно пропікаються, так як кришка має форму купола під яким збирається жар. Використання додаткового керамічного отсекателя запобігає прямий вплив спека від вугілля на готується страва. Це дає можливість запікати великі шматки м'яса і готувати піцу як в дров'яних печах Італії. Так само грилі Monolith можна використовувати як коптильню, готуючи рибу чи м'ясо від тліючої тріски з ароматних порід дерева при температурах від 70 ° C до 120 ° C. Конструкція Monolith має спеціальне закривається отвір в середині корпусу, через яке можна легко підсипати свіжу тріску, не відкриваючи при цьому керамічний купол, тобто без різкого зниження температури усередині конструкції. Важливо і те, що високоякісні матеріали, з яких виготовлений Monolith, не бояться перепадів температури і корозії, а значить - гриль прослужить довгі роки, не втрачаючи свого привабливого зовнішнього вигляду.
Хороший гриль - це вже давно не мангал, на якому можна зробити обмежену кількість страв, а технічно до дрібниць продуманий кулінарний агрегат, в якому можна добре контролювати і регулювати температуру від 70 ° C до 400 ° C і використовувати як піч, мангал або коптильню.
При всій своїй високій технологічності він дуже простий у використанні: на розпал ви не витратите більше кількох хвилин. Верхня кришка для регуляції подачі повітря, термометр, спеціальний отвір для ароматної тріски, зольник-піддавали - все це робить гриль зручним, сучасним і ідеально відповідним для відпочинку на свіжому повітрі. Завдяки зручним ніжкам гриль легко розташовується на галявині перед будинком. Бамбуковий столик дозволяє розрізати і розкладати їжу, не відходячи від місця приготування. Можливі й більш складні рішення, коли, наприклад, гриль розташовується в конструкції кухонного столу і комплектується раковиною, холодильною камерою і всім, що забажає душа покупця. Таким чином, Monolith можна використовувати як мобільний конструкцію, а можна зробити частиною кухонного куточка.
Технічні характеристики
Артикул62295
Вага85 кг
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 18.11.2016
Додано: 14.05.2015
Ідентифікатор: 62295
Теплоізоляція