Твердопаливний котел тривалого горіння на дровах Stropuva S20U універсальний (Стропува)

Немає в наявності
Твердопаливний котел тривалого горіння на дровах Stropuva S20U універсальний (Стропува)
Потужність котла - 20 кВт.
Опалювальна площа - 100-200 кв. м.
Обсяг топкової камери - 200 куб. дм. Вміщається вугілля - 130 кг.
Вміщається дров - 50 кг.
Кількість води в котлі - 45 л.
Тривалість горіння вугілля при одній закладці до 5 діб.
ККД - до 85%.

Конструктивно котел тривалого горіння Стропува складається з двох сталевих циліндрів - один всередині іншого, між якими знаходиться нагрівається вода. У внутрішньому циліндрі розміщена топка, подача повітря в яку відбувається через телескопічний розподільник. У міру прогорання палива зверху вниз розподільник повітря опускається, зберігаючи оптимальні умови горіння.
В котел STROPUVA закладається великий обсяг палива, яке розпалюється і горить в поверхневому шарі, а не знизу, як в традиційних котлах. Найбільш економічні умови для згоряння дров чи вугілля створюються завдяки тому, що розподільник повітря в процесі прогорання палива опускається все нижче, а нагріті гази, віддаючи тепло внутрішнім стінкам топки, піднімаються вгору в димар. Таким чином, котел Стропува оптимально і максимально економічно витрачає паливо, дозволяючи досягти високих показників ККД.
У процесі роботи твердопаливний котел Стропува підтримує задану температуру теплоносія, змінюючи подачу повітря і інтенсивність горіння палива за допомогою біметалічного регулятора тяги. Надмірне тепло не виробляється, відповідно, не потрібно акумулююча ємність, димар потрібен лише висотою від 4,5 м, що скорочує початкові витрати.
Всі оригінальні котли STROPUVA мають порошкове покриття корпусу.
Технічні характеристики
Артикул61577
БрендСтропува-Україна
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.09.2021
Додано: 03.04.2015
Ідентифікатор: 61577
Aquatherm Kyiv 2024