Глиняний тандир модель № 6 від "Best tandyr"

Немає в наявності
Глиняний тандир модель № 6 від
Інструкція по застосуванню:

Перед тим, як приступити до розпалювання дров у тандирі переконайтеся в тому, що тандир знаходиться на безпечній відстані від легкозаймистих матеріалів, встановлений на міцній вогнетривкої майданчику.

Зніміть верхню велику кришку і відкрийте піддавали. Закладіть на колосник сухі дрова або деревне вугілля не більше ніж на 2/3 об'єму тандира. Розпаліть вогонь через поддувальную дверцята.
Приблизно через 1 годину тандир нагріється до робочої температури. Готовність печі визначається візуально (на внутрішніх стінках повинна зникнути кіптява).
При першому розігріві тандира з'являються незначні волосяні тріщини, які абсолютно не впливають на роботу, а навпаки служать тепловими швами.
Перед закладанням м'яса необхідно переконається в відсутність не прогоріли дров і частково звільнити тандир від вугілля за допомогою совка і кочерги.
Тепер сміливо можете приступати до готування. Навісьте шампура з м'ясом і закрийте піддувало і верхні кришки. Готовність шашлику визначається візуально, шляхом надрізу (перше завантаження буде готова протягом 8-12 хвилин).
Рекомендуємо для кращих смакових якостей, коли шашлик вже готовий, відкрити на 1-2 хвилини верхню малу кришку і поддувальную дверцята. Завдяки обдуву повітрям м'ясо набуває корочку і неповторний смак.

Після закінчення приготування їжі необхідно дати тандиру час охолонути.

Не допускайте попадання води на розпечений тандир!

розміри:
висота загальна - 80 см,
висота без кришки - 60 см
діаметр - 40 см

Комплектація:
- колосники,
- кочерга,
- совок,

Вага: 50кг
Технічні характеристики
Артикул60114
Вага50 кг
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 23.08.2017
Додано: 25.03.2015
Ідентифікатор: 60114
Aquatherm Kyiv 2024