Твердопаливний котел KSW PRIMA

Немає в наявності
Продавець: ЭКОПРИНЦИП
Твердопаливний котел KSW PRIMA
Збільшена камера згорання - до 57 см глибини!
Котел серії KSW PRIMA - це вдосконалена модель, яка завдяки своїм невеликим розмірам має одну з найбільших камер згоряння! Ця перевага дозволяє спалювати дрова більше півметра довжини, що є вельми зручно. Для більш зручного завантаження дверцята розташовані у верхній частині котла. Зола видаляється за допомогою рухомої решітки, що полегшує чистку котла.

Відчутна економія палива!
Котел KSW PRIMA оснащений системою управління Logic, це дозволяє регулювати роботу насоса центрального опалення, насоса гарячої води, а також керувати кімнатним регулятором. Система управління logic забезпечує ефективну та безперебійну роботу вентилятора. Залежно від потреби тепла автоматично регулюється швидкість вентилятора шляхом зменшення або збільшення його оборотів. Це збільшує тривалість і безперервність горіння котла при одній завантаження, а це значно економить паливо впродовж опалювального сезону.

Чисте спалювання різних видів палива
Обслуговування та чистка котла гранично проста. Додаткова подача повітря в топці 3, дозволяє використовувати різні види палива

Переваги:
- Потужність від 15 до 25 кВт
- Площа опалювальних приміщень - від 130 до 250 м2
- Високий ККД - 80%
- Паливо - вугілля, дрова, брикети, пелети
- Конструкція - високоякісна сталь 6 мм, верхнє горіння
- Електронний контролер горіння і вентилятор наддуву
- Система керування насосом центрального опалення, насоса гарячої води, кімнатним регулятором
- Економічность- при топці дровами економія в порівнянні з газовим опаленням - до 8 разів.
- Гарантія на котел - 24 місяці на запчастини, 6 років на герметичність теплообмінника, 10 років на герметичність зварних швів

Ми допоможемо підібрати кращий варіант котла для вашого приміщення, зробимо проект, оформимо дозволу, змонтуємо і запустимо систему опалення, надамо регулярне обслуговування котла і забезпечимо своєчасну доставку палива. Телефонуйте зараз!.
Технічні характеристики
Артикул59825
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 19.02.2015
Додано: 15.02.2015
Ідентифікатор: 59825
Aquatherm Kyiv 2024