Твердопаливний котел KSW Master

Немає в наявності
Продавець: ЭКОПРИНЦИП
Твердопаливний котел KSW Master
Для спалювання твердого палива та вугільного пилу.
Інноваційна конструкція топки котла KSW Master, а також модернізована система наддуву дала можливість зробити котел більш універсальним. Ми використовували систему «водяних кишень», що істотно посилило циркуляцію газів і збільшило ККД. Особливістю цього котла є можливість спалювання вугільного пилу, а також можливість спалювання «зверху вниз».

Роботу котла контролює електронний блок управління. Він регулює роботу вентилятора, який знаходиться у верхній частині котла, зменшує витрату палива на 10-30% і збільшує час роботи на одному завантаженні. Блок управління підтримує високу температуру на котлі, без ризику перегріву.

KSW Master спроектований так, що може ефективно працювати багато років без поломок. Довгий термін експлуатації гарантує вже саме його будова - якісна сталь з подвійною проваркой. Гарантійні терміни для даної моделі: 2 роки гарантії на комплектуючі, 5 років гарантії на не прогорание, 10 років гарантії на зварні шви.

Переваги:
- Потужність від 12 до 30 кВт
- Площа опалювальних приміщень - від 120 до 300 м2
- Високий ККД - 85%
- Паливо - вугілля, вугільний пил, дрова, брикети, пелети
- Конструкція - високоякісна сталь 6 мм, верхнє горіння
- Електронний контролер горіння і вентилятор наддуву
- Система керування насосом центрального опалення, насоса гарячої води, кімнатним регулятором
- Економічность- при топці дровами економія в порівнянні з газовим опаленням - до 8 разів.
- Гарантія на котел - 24 місяці на запчастини, 6 років на герметичність теплообмінника, 10 років на герметичність зварних швів

Телефонуйте зараз і ми допоможемо підібрати кращий варіант котла для вашого приміщення, зробимо проект, оформимо дозволи, змонтуємо і запустимо систему опалення, надамо регулярне обслуговування котла і забезпечимо своєчасну доставку палива.
Технічні характеристики
Артикул59823
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 15.02.2015
Додано: 15.02.2015
Ідентифікатор: 59823
Aquatherm Kyiv 2024