Твердопаливний котел KSR Beta с автоподачею.

Немає в наявності
Продавець: ЭКОПРИНЦИП
Твердопаливний котел KSR Beta с автоподачею.
Котли KSR Beta i KSR Beta Plus повністю виправдовують себе в щоденній експлуатації. Конструкція корпусу і теплообмінника розроблена таким чином, що пристрій передає тепло в найбільш ефективний спосіб, при цьому витримуючи високу міцність і тривалий термін служби. Це все результат використання матеріалів високої якості і перевірених комплектуючих. Для двох типів котлів основним паливом є еко-горошок, а KSR Beta Plus завдяки повністю чавунної пальнику, додатково дає можливість спалювати вугільний пил.

Ці котли зручні в обслуговуванні й економні в експлуатації. Використання ретортного пальника, блоку управління з зв'язком RS і вентилятора, збільшують ККД, зводять до мінімуму виникнення неконтрольованих ситуацій, а також скорочують час витрачений на обслуговування опалювального котла. Блок управління ST-37 безперервно контролює процес горіння, оптимально дозуючи паливо і кількість повітря. Також він контролює циркуляційний насос, насос ГВП та налаштування кімнатного регулятора. Такий тип управління дозволяє досягати заданої температури при використанні малих порцій палива, що робить котел одним з найдешевших в експлуатації. Функція бездротової комунікації RS дозволяє встановити на котли KSR Beta i KSR Beta Plus модулі віддаленого управління (internet i GSM). Наявність додаткової системи пожежогасіння, дозволяє використовувати пілети в якості основного палива.

Максимально безпечну роботу котла гарантує ряд датчиків температури. У разі зчитування інформації про надмірно високій температурі (85-90 ° C) включається сигнал тривоги, під час якого вимикаються подаватель і вентилятор. При різкому зростанні температури, також включатися насоси, які розженуть гарячу воду по системі опалення. Блок управління реагує на перегрів шнека в шахті подачі палива, відсутність палива, і неможливість досягти завдань температури. Моторедуктор має спеціальну шпильку, яка захищає його від заклинювання шнека.

переваги:
- - Потужність від 20 до 40 кВт
- Площа опалювальних приміщень - від 130 до 500 м2
- Високий ККД - 85%
- Паливо - вугілля, дрібне вугілля, вугільний пил, пелети
- Конструкція - високоякісна сталь 6 мм, верхнє горіння
- Електронний контролер горіння і вентилятор наддуву, протипожежна система
- Система керування насосом центрального опалення, насоса гарячої води, кімнатним регулятором
- Можливість управління котломчерез Internet і смартфон
- Економічность- при топці пелетами економія в порівнянні з газовим опаленням - до 3 разів.
- Гарантія на котел - 24 місяці на запчастини, 6 років на герметичність теплообмінника, 10 років на герметичність зварних швів

Телефонуйте зараз і ми допоможемо підібрати кращий варіант котла для вашого приміщення, зробимо проект, оформимо дозволи, змонтуємо і запустимо систему опалення, надамо регулярне обслуговування котла і забезпечимо своєчасну доставку палива.
Технічні характеристики
Артикул59821
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 15.02.2015
Додано: 15.02.2015
Ідентифікатор: 59821
Aquatherm Kyiv 2024