Твердотопливный котел длительного горения "Candle " 20кВт

Немає в наявності
Продавець: Макс Клімат
Твердотопливный котел длительного горения
Почнемо з самого основного. Звичайний твердопаливний котел має форму крадрата або прямокутника. Принцип горіння в ньому завантаженого палива простий. Воно горить все одночасно, а значить нам доведеться бігати по 2-3 рази на добу і докинути паливо, щоб не замерзнути. А якщо врахувати, що така ситуація буде в нічний час, то думаю не занадто буде приємно вставати посеред ночі і йти завантажувати дрова. Ще один великий недолік таких котлів є те, що при нагріванні стінки котла розширюється, а при охолодженні звужуються. Це не помітно з першого погляду, але з часом шви на стиках стінок тріскаються і це призводить до розгерметизації котла. Така ситуація не може відбутися в котлі тривалого горіння «Кандла (Candle)» оскільки він є циліндричної форми і не має прямих кутів, тому розширення стінок в ньому, тільки лінійне, що збільшує термін його експлуатації в кілька разів.
Для котла «Кандла (Candle)" не потрібно ні буферної ємності, ні складних електронних або механічних допоміжних приладів. А це суттєво здешевлює покупку і монтаж твердопаливного котла.! Також Кандла (Candle) може працювати в гравітаційному системі без насоса і в цьому випадку котел взагалі не потребує електроенергії! Але він може працювати і в лещат системі з насосом.
На даний момент в Україні є налагодження виробництво котлів аналогів «Кандла» і «Стропува». Ціною вони дешевші та й якістю не поступаються зарубіжним виробникам. У котлах тривалого горіння українського виробництва «Оттава» є кілька удосконалень. У ньому є великі двері і вдсік для вибору попелу також збільшений для зручності. Ці зміни були враховані за бажанням задоволених клієнтів, які зараз в повну міру насолоджуються теплом у своїх будинках.
Технічні характеристики
Артикул55016
Вага280 кг
Оновлення: 27.06.2014
Додано: 26.06.2014
Ідентифікатор: 55016
Aquatherm Kyiv 2024