Працюємо під час ВС

Котел Тепловест

Немає в наявності
Продавець: А-ГЛОБАЛ
Котел Тепловест
Газові настінні котли Teplowest - це ідеальне рішення для автономного опалення та гарячого водопостачання квартир, будинків чи офісів площею до 300м².
Котли Teplowest є різних типів (одно-, двоконтурні, конденсаційні), моделей та цінових категорій. Сталою є лише висока якість, яку гарантують комплектуючі від провідних світових виробників.
Всі котли представлені у димохідній та турбо версіях та мають потужність 18, 24,30 кВт.
Модельний ряд традиційних котлів включає такі моделі:
Optima + - двоконтурний котел з роздільним теплообмінником (забезпечує опалення і гаряче водопостачання), призначений для використання у місцевостях з жорсткою водою.
Optima - двоконтурний котел з бітернмічним теплообмінником (забезпечує опалення і гаряче водопостачання), призначений для використання у місцевостях з м'якою та чистою водою.
Comfort - одноконтурний котел з монотермічним теплообмінником (забезпечує автономне опалення). Має можливість підключення бойлера. Ідеальне рішення для помешкань з двума санвузлами, барів, кафе.
Econom - одноконтурний котел з монотермічним теплообмінником (забезпечує автономне опалення).
Budget - одноконтурний котел з монотермічним теплообмінником (забезпечує автономне опалення). Котел Teplowest Budget - недорога альтернатива старим напольним котлам з низьким ККД, простий в монтажі, економний.
Конденсаційні котли Teplowest - це найсучасніше покоління котлів, що призначені для автономного опалення та гарячого водопостачання квартир, приватних будинків та офісів. Вони використовують тепло не тільки від згоряння газу, а й приховану енергію водяної пари (конденсату), результатом чого є високий ККД - до 108%.
Основні переваги котлів Teplowest:
- М’який старт котла при запуску – плавна подача тиску газу на пальник без хлопків.
- Функція не замерзання (No frost) – якщо температура в системі опалення падає до 5 С, блок управління вмикає котел в режимі опалення.
- Функція антиблокування насоса (захист від «закисання») – якщо котел вимкнений, насос автоматично вмикається на 10 секунд через кожні 22 години, за умови підключення до електромережі.
Комплектуючі від провідних західноєвропейських виробників, а саме:
- Газовий клапан безпеки (SIT, Італія) перекриває подачу газу в усіх аварійних випадках.
- Маностат (SIT, Італія).
- Теплообмінник (VALMEX, Італія).
- Пальник (POLIDORO, Італія).
- Гідроблок (ОТМА, Італія) раціонально підводить та розподіляє потоки води.
- Насос (WILO, Німеччина) із автоматичним електронним захистом від блокування («закисання»).
- Вентилятор та коаксіальна система димоповітропроводу (GROPPALLI, Італія).
- Блок електронного управління (NORDGAS, Італія) здійснює автоматичне управління котлом і контролює його роботу.
- Датчики температури (NORDGAS, Італія).
Додаткові функції для вашої зручності та безпеки:
В усіх котлах Teplowest використовується уніфікована електронна плата, що надає додаткові переваги та зручності при гарантійному та сервісному обслуговуванні.
На всіх моделях передбачена можливість підключення пульта дистанційного керування – програматора кімнатної температури (виробник Nordgas, Італія), а також датчика зовнішньої температури.
Електронна плата дає можливість підключати виносну панель управління. Вся інформація про роботу котла виводиться на РК-дисплей. Котли TEPLOWEST можуть працювати з системами низькотемпературного опалення підлоги.
Технічні характеристики
Артикул51439
БрендTeplowest
Умови постачання
Доставкадоставка по місту
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.11.2015
Ідентифікатор: 51439
Теплоізоляція